Bærekraftstjenester

BDO bidrar til en fremtidsrettet utvikling av samfunn og næringsliv.

Fremtidsrettet utvikling

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Bærekraftig utvikling krever en proaktiv offentlig sektor som muliggjører og pådriver, en finanssektor som setter forventninger til sine kunder og et ansvarlig nærings- og samfunnsliv som ønsker å utnytte mulighetene.

Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.

Hva kan vi bistå med?

Klubbe

Bærekraftskompasset

Lurer du på hvilke lovverk og retningslinjer knyttet til bærekraft din virksomhet må jobbe etter? Bærekraftskompasset gir enkelt oversikt over hva som kan treffe din virksomhet, både i dag og i fremtiden.

Les mer 


3 personerLærekraft

Vi har et ferdig utviklet e-læringskurs for virksomheter som vil etablere en felles kunnskapsplattform og forståelse for mulighetene som ligger i bærekraftig utvikling og FNs bærekraftsmål.

Les mer


pil oppover

Bærekraftstrategi og forretningsutvikling

Vi hjelper næringsliv og offentlig sektor som vil arbeide målrettet strategi med bærekraftig utvikling i og gjennom egen virksomhet.

Les mer


Forstørrelsesglass over dokument

Bærekraftsrapportering /CSRD

Vi hjelper dere med å velge rammeverket som passer virksomheten, fasiliterer rapport-utarbeidelse eller attesterer din bærekraftsrapport. 

Les mer

JordklodeKlimaregnskap

Vi kan bistå med utarbeidelse av klimaregnskap, både for rapporteringskrav, kartleggig av miljøpåvirking og oversikt over CO2-utslipp.

Les mer


hjerte mellom to henderÅpenhetsloven

Vi bidrar til å sikre at dere overholder lovens krav og hjelper med aktiviteter som reduserer risiko for brudd på menneskerettigheter i selskapet, leverandørkjeder og samarbeidspartnere.

Les mer

Hva sier kundene?

Erik Nilsen
Gjennom prosessen med å utarbeide forretningsplan for produktet ble det klart at dette hadde potensiale til å bli et helt nytt forretningsområde for Veidekke, og Veidekke Sirkulær AS ble født. BDO har vært en fantastisk fasilitator for oss, og jeg er imponert over den kompetanse og velvillighet teamet fra BDO har lagt for dagen. Rådgiverne fra BDO har helt klart vært dedikerte til prosjektet. 


Bærekraftsarbeid og -rapportering som konkurransefortrinn

For det ledende, norske familieselskapet innen kontormøbler har bærekraftsarbeidet blitt en profittdriver og et konkurransefortrinn, som i tillegg er med på å bygge stolthet internt. At det vil bli lovpålagt å rapportere virksomhetens bærekraft er derfor ikke den eneste grunnen til å sette i gang.  

Se filmen eller les saken her


Hvem er vi?

Bærekraftsteamet i BDO besitter verdifull, bransjespesifikk kompetanse innen flere sektorer, og kan bistå enten du er i starten av ditt bærekraftsarbeid, eller har kommet et godt stykke allerede.

Regionsledere for bærekraft

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.