Møt BDO'ere

Charlotte Vaktel – Salg, Oslo

Hvorfor søkte du jobb i BDO? 

Jeg visste ikke helt hva jeg ville jobbe med etter endt utdanning, men var på utkikk etter noe som var spennende og hvor jeg kunne få utfordre meg selv. Da jeg så stillingen som Salgstrainee i BDO, var jeg ikke sen med å sende inn en søknad. Dette virket akkurat som en stilling jeg var på jakt etter. Jeg kjente også en som jobbet i BDO fra før, og fikk høre mye bra om både selskapet og folkene som jobber her. Mitt generelle inntrykk av BDO var veldig bra, og jeg fikk inntrykk av at dette var en arbeidsplass med litt lave skuldre, hvor de ansatte får muligheten til å utvikle seg selv og hvor du får være med å styre retningen du ønsker å gå. Jeg tenkte at et selskap som har ansatte som snakker så godt om jobben sin må være et oppriktig bra selskap. Der tok jeg ikke feil.

Charlotte Vaktel

Hvordan har din første tid i BDO vært? 

Den første tiden i BDO har vært over all forventning. Jeg har blitt tatt veldig godt imot og kom inn i et inkluderende og godt arbeidsmiljø. De første ukene var helt fantastisk, med et solid onboarding-program. Her fikk vi tid til å lære det grunnleggende, samtidig som man ble godt kjent med sine nye kollegaer. Jeg har fått veldig god oppfølging av min personalansvarlig og fadder, og listen er lav for å spørre om hjelp dersom man lurer på noe. Jeg får være med å lage min egen utviklingsplan, med fokus på hva jeg har lyst til å jobbe med og hva jeg syns er spennende. Jeg må si at jeg trives veldig godt i BDO.

Hvordan er det å jobbe som Salgstrainee?

Det er veldig gøy! Hver dag er ulik, og arbeidsoppgavene er veldig varierende. Jeg får mye ansvar og bistår i mange store tilbud og prosesser, samtidig som jeg har administrative oppgaver. Ikke minst får jeg mulighet til å pushe meg selv ut av komfortsonen, og ha kundemøter og presentasjoner. Dette er veldig lærerikt og spennende, selv om det var litt skummelt i starten. Det jeg liker best med å være trainee på regnskapsavdelingen er at det er mange baller i luften og ting skjer veldig fort. Plutselig må vi hive oss rundt for å levere et tilbud. Her er min personalansvarlig god på å gi meg klar beskjed om hva som skal prioriteres og i hvilken rekkefølge.

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO?

I BDO får jeg muligheten til å utvikle meg i den retningen jeg ønsker. Jeg får teste ut forskjellige oppgaver, og deretter velge om dette er noe jeg liker og har lyst til å jobbe med eller ikke. Det er også gode muligheter til å komme med egne innspill eller forslag på nye ideer, og forslagene blir hørt.

Hva er det beste med å jobbe i BDO?

Det beste med å jobbe i BDO må være det gode arbeidsmiljøet og de hyggelige menneskene, i kombinasjon med spennende arbeidsoppgaver. Det skjer masse sosialt, både på jobb og på fritiden. Det er veldig viktig med et bra arbeidsmiljø, og jeg har stor tro på at dette gjør at man både presterer og samarbeider bedre. BDO er et selskap i stor vekst, og det er gøy å få følge denne veksten og jobbe så tett på nye kunder.