BDO i Ålesund

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Ålesund!

Trenger du en revisor, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Sunnmøre, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede i Ålesund siden 2012, og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til de større. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer som blant annet fiske, handel, eiendom, shipping og produksjon. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

 


To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Ålesund

Erik Langlo-Johansen er partner og leder av region NordVest. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Erik har jobbet som revisor siden 1998. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en Master Public auditing (HRS/MRR) fra Handelshøyskolen BI. Etter å ha jobbet ti år i Oslo flyttet Erik tilbake til Ålesund høsten 2008. Han var en av partnerne som var med å etablere BDO i Ålesund i 2012. Han har vært leder for kontorene i Ålesund/Brattvåg siden den gangen. I 2021 ble han leder for BDO region NordVest.

På fritiden liker Erik å være aktiv, og går gjerne på tur med familien. Han er glad i å spille golf, og benytter seg gjerne av sesongkortet hos Aafk.

Vi bistår deg med digitalisering i Ålesund

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Ålesund og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Ålesund

BDO i Ålesund har 24 dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste løsningene. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.