• BDO i Askim

    Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

BDO i Askim

 

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av rådigvere

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi kan derfor hjelpe våre kunder med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. 

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap
 

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. I BDO har vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger.  

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Om BDO i Askim


BDO har vært tilstede i Askim i mange år. BDO flyttet nylig inn i nye lokaler i Møllegata 26, 2. etasje, og vi samarbeider tett med våre avdelinger i Ørje, Ski og Moss. Vi  tilbyr våre kunder både revisjons- og regnskapstjenester. I tillegg har vi tilgang til  både rådgivere og advokater i vår region. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Østfold har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og industri. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 
 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Møllegata 26 i Askim sentrum. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Hvis du kommer med kollektiv stopper bussen rett utenfor. 

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!
 

Enter security code:
 Security code

Askim
Møllegata 26
1811  Askim
69 88 69 88
veibeskrivelse


Postadresse

 Møllegata 26
1811  Askim
Norge
Kontakt oss