BDO i Askim

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Askim!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjon- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet og jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Østfold har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og industri. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

BDO i Askim samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

 


To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Askim

Knut Evensen er partner og regionsleder i Østfold/Follo. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Knut er revisor og har vært partner siden 1989 og har mange års erfaring fra ulike bransjer. Han har bred erfaring med prosesser og kommunikasjon på ulike nivåer og situasjoner, også ledelses- og styrenivå. 

På fritiden er Knut en stor fotballsupporter.

Vi bistår deg med digitalisering i Askim

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Askim og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Askim

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.