• BDO i Bergen

  Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

Velkommen til BDO i Bergen

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Bergen, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Bergen setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, og vi kan bistå våre kunder i Bergen med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Vi har rådgivere som kan bistå din virksomhet når det gjelder helhetlig styring og ledelsesstøtte.

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap
 

Regnskap

Hos BDO i Bergen er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering. Vi hjelper kundene våre å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye systemer. Vi kan gjerne være din regnskapsavdeling enten du er en liten lokal eller stor internasjonal bedrift.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Skatte- og forretningsadvokat

Våre advokater har bred forretningsjuridisk erfaring, og bistår norske og internasjonale virksomheter i privat og offentlig sektor. Vi tilbyr rådgivning innen en rekke fagfelt som skatt- og avgift, selskapsrett, kjøp og salg av virksomhet, egenkapitaltransaksjoner- og omstrukturering, kontraktsrett, generasjonsskifte, arbeidsrett og fast eiendom. Vår rådgiving er bygget på tillit, pålitelighet og kvalitet. Gjennom kompetansemiljøet i BDO får du som kunde helhetlig bistand slik at både juridiske, økonomiske, kommersielle og personlige forhold blir ivaretatt. Alt handler om å gi deg den beste kundeopplevelsen.

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Ditt lokale kontor i Bergen

BDO har vært til stede i Bergen i mange år. Vi flyttet inn i nye lokaler i Kronstadparken i 2019. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Vestlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Bergen har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor, helse og olje/gass. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med andre kontorer i region SørVest; Stavanger og Stord. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Noen kundereferanser:

 • K. Halstensen konsernet
 • Helse Bergen HF
 • Austevoll Kraftlag SA
 • Industriplast AS
 • Family Sports Club AS konsernet
 • ADO Arena Drift AS
 • Bergen Taktekker AS
 • Sognnes Holding AS konsernet
 • Røynstrand Entreprenør
 • Østensen Eftf. AS
 • Røynstrand Entreprenør AS

 

 
 • Presis Infra AS
 • PSW Group AS
 • Oma Båtbyggeri AS
 • Aasen Shipping AS
 • Los Gruppen AS
 • Sunnhordland Naturgass AS
 • Te Connectivity AS
 • ATPI Norway AS
 • Veltec Industrial Services AS
 • Stord International AS

Møt vår kontorleder

BDO i Bergen har 50 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Charlotte Bårdsen er partner og kontorleder i Bergen. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

 

  Bilde av Charlotte Bårdsen, leder på Bergen-kontoret

Charlotte er statsautorisert revisor og partner i BDO AS. Hun har over 20 års allsidig erfaring fra revisjon og som samtalepartner for ledere, eiere og styrer. Charlotte har vært i BDO siden 2011 og før det 11 år i Inter Revisjon som ble fusjonert inn i BDO sommeren 2011. Nå er hun leder for Bergens-kontoret til BDO. Charlotte har jobbet med de fleste bransjer, og er rett person å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Charlotte har vokst opp i Bergen og er bosatt på Lyngbø. Løping og turer på fjellet er hennes store fritidsinteresse.

Du finner en oversikt over noen flere ansatte ved Bergens-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Vestlandet. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Her er noen av dem vi støtter:

Fyllingen Bergen

Åsane Håndball

Follese Fotballklubb

Fyllingen Håndball    

Herdla Golfklubb

Adina Stiftelsen

Lyngbø SK 

Follese Skolemusikkorps All Out Africa Stiftelsen
 
 

 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Vinkelen i Kronstadparken (Inger Bang Lundsvei 4). Vi har samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme tak. Det gjør vi for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse, og at de ansatte skal kunne samhandle bedre.

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter i Kronstadparken. Det er kort avstand til kontoret dersom du kommer med Bybanen. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da vil du høre fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Bergen
Inger Bang Lundsvei 4
5059  Bergen
55 21 24 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Inger Bang Lundsvei 4
5059  Bergen
Norge
Kontakt oss