BDO i Bergen

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Bergen!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Bergen, og er et ledende revisjon- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede i Bergen i mange år og har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Vestlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Bergen har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor, helse og olje/gass. 

BDO i Bergen samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder i Bergen

Møt vår kontorleder i Bergen

Charlotte Bårdsen er partner og kontorleder i Bergen. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Charlotte er statsautorisert revisor og partner i BDO AS. Hun har over 20 års allsidig erfaring fra revisjon og som samtalepartner for ledere, eiere og styrer. Charlotte har vært i BDO siden 2011 og før det 11 år i Inter Revisjon som ble fusjonert inn i BDO sommeren 2011. Nå er hun leder for Bergens-kontoret til BDO. Charlotte har jobbet med de fleste bransjer, og er rett person å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Charlotte har vokst opp i Bergen og er bosatt på Lyngbø. Løping og turer på fjellet er hennes store fritidsinteresse.

Vi bistår deg med digitalisering i Bergen

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Bergen og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Bergen

BDO i Bergen har mange dedikerte partnere og ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Åsane Håndball logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Bergen

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Vestlandet. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Noen av dem vi støtter er Bergen Håndball, og Åsane Håndball.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.