BDO i Brattvåg

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Brattvåg!

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

BDO har flere kontorer på Sunnmøre, og vår lokale tilstedeværelse gjør at vi er lett tilgjengelig. Som den største leverandøren av revisjon og rådgivningstjenester i distriktet kan du også være trygg på at vi har både kompetanse og lokalkunnskap til å forstå de utfordringer bedriften din står overfor. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser.

BDO i Brattvåg samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt vår kontorleder i Brattvåg

Erik Langlo-Johansen er kontorleder i Brattvåg, partner og leder av region NordVest. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Erik har jobbet som revisor siden 1998. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har en Master Public auditing (HRS/MRR) fra Handelshøyskolen BI. Etter å ha jobbet ti år i Oslo flyttet Erik tilbake til Ålesund høsten 2008. Han var en av partnerne som var med å etablere BDO i Ålesund i 2012. Han har vært leder for kontorene i Ålesund/Brattvåg siden den gangen. I 2021 ble han leder for BDO region NordVest.

På fritiden liker Erik å være aktiv, og går gjerne på tur med familien. Han er glad i å spille golf, og benytter seg gjerne av sesongkortet hos Aafk.

Vi bistår deg med digitalisering i Brattvåg

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Brattvåg og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Brattvåg

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.