• BDO i Egersund

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO i Egersund

BDO i Egersund er et av 74 kontorer i Norge og er med det et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i landet og i Dalane-regionen. I Egersund har vi tverrfaglige team med revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat og rådgiver som kan bistå deg. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe nettopp din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Egersund setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO Egersund er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Egersund har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Egersund med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor i Egersund

BDO har vært tilstede i Egersund i mange år. Økonomihuset Dalane AS, Eger Regnskap AS og Berentsen Revisjon AS ble en del av BDO i 2017, og Iversen Revisjon ble integrert med BDO i 2018. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Dalane-regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Dalane har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Rogaland; Stavanger, Sokndal og Moi. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt en av våre partnere i Egersund


BDO Egersund har 35 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Kjetil Bårdsen er leder for regnskap i BDO Egersund. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Kjetil Bårdsen, partner i Egersund

Kjetil er registrert revisor og partner i BDO AS. Han har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og regnskap. Han har vært 2 år i BDO, og kom inn i BDO gjennom en integrasjon med Iversen revisjon AS. Nå er Kjetil leder for regnskap i Dalane. Han er en mann å ty til når det er snakk om årsoppgjør og økonomisk rådgivning.

Kjetil er oppvokst i Egersund og er en ekte lokalpatriot. I fotballsesongen finner du han gjerne ringside når EIK spiller kamper – både hjemme og borte.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Egersunds-kontoret her.

 


 

 

Les om noen av våre kunder:

 

Bilde av slakteri som illustrasjon til kundecase fra Egersund

 

Prima smak skal revolusjonere norsk kjøttproduksjon

Prima Jæren har lenge vært en god kunde hos BDO. Det er en bedrift som har gjort mer for norsk kokkekunst enn alle matrelaterte reality-programmer til sammen. Her kan du lese hvordan de har lyktes.

 

 


 

 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Dalane. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Dalane-regionen. Her er noen av dem vi støtter:

 

EIK Hellvik IL
Egersund Svømmeklubb Egersund Racketklubb
Egersund Golfklubb Bjerkreim IL
 

 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Nesgården og Svanedalsgården i Egersund sentrum. I august 2020 skal vi samle våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme tak i Egersund Forum på Eie. Vi gjør dette for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse, og at de ansatte skal kunne samhandle bedre.

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. Kommer du med kollektiv, er det kort vei fra togstasjonen. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Egersund
Elganeveien 1
4373  Egersund
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Elganeveien 1
4373  Egersund
Norge
Kontakt oss