• BDO i Grong

    Revisor, forretningsadvokat, regnskapsfører, rådgiver

Velkommen til BDO i Grong

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO i Grong satser på Namdalen og er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt i Namdalen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Grong

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Grong er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere i Grong

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg også med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 

Illustrasjon av regnskap i Grong

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jobbe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål? Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Grong

Forretningsjuss og skatterett

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Grong-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor i Grong

Vi kjenner de fleste bransjene i regionen godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. I Namdalen er vi til sammen 31 ansatte som leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I tillegg til Grong er vi fordelt på kontor i Namsos og Rørvik. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester. 

 


Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, og at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift.

 


Møt to av våre ansatte i Grong

Jan Ove Bergin

 

Jan Ove Bergin

Jan Ove er partner i BDO og kontorleder i Grong. Han har 25 års erfaring fra revisjon, regnskap og rådgivning innenfor de fleste bransjer og næringer.

 

Ingrid Staven

Ingrid er utdannet statsautorisert revisor og ansvarlig for regnskap i Namdal. Ingrid har lang erfaring med revisjon og rådgivning og regnskap innenfor de fleste bransjer.

  Bilde av Ingrid Staven


Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor i Grong her.

 

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet i Grong

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Grong. Det er derfor naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere aktiviteter knyttet til barne- og ungdomsidretten i Grong Idrettslag, i tillegg til at vi er lokal støttespiller for Ane Appelkvist Stenseth.

 


 

Kontakt oss

Vi holder til i Granvegen 4 hvor vi har flotte lokaler. Kontoret finner du rett overfor kommunehuset i Grong, i enden av Grong Sparebank-bygget. Inngangen ligger på enden mot kommunehuset, og det er gode parkeringsmuligheter ved inngangen og ellers i nærområdet.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Grong
Granvegen 4
7870  Grong
74 31 27 30
veibeskrivelse


Postadresse

 Medjåvollan 27
7870  Grong
Norge
Kontakt oss