• BDO i Halden

    Revisjon, rådgivning, regnskap og advokattjenester

BDO i Halden

 

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Halden, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og sikrer at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av rådigvere

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi kan derfor hjelpe våre kunder med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. 

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap
 

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. I BDO har vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger.

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
 
 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger.  

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 


 

Om BDO i Halden

BDO har vært til stede i Halden siden høsten 1984, og flyttet inn i dagens lokaler i Storgata i 2013. Vi kan tilby våre kunder både rådgivnings- og regnskapstjenester. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og vi har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og transport. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i regionen: Fredrikstad, Sarpsborg,og Moss. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt en av våre partnere i Halden

 

 

BDO Halden har 11 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Jørn Løken er partner og avdelingsleder i BDO Halden. Her kan du bli litt bedre kjent med ham.
 

 

  Bilde av Jørn Løken, partner i Halden

Jørn Løken er utdannet siviløkonom, og er statsautorisert revisor fra NHH. Han har vært partner i BDO siden 1997. Jørn har jobbet med små og mellomstore bedrifter spesielt innen engro, butikk og eiendomsutvikling.  Han bistår gjerne kunder i oppkjøp og salgsprosesser. Trenger du en erfaren revisor er Jørn Løken mannen å gå til. 

Jørn er en sosial fyr som er glad og nysgjerrig på mennesker. Han spiller mye squash og liker mye fysisk aktivitet.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Halden-kontoret her.
 

 

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Halden. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Her er noen av dem vi støtter:

  • Halden Svømmeklubb
  • Halden håndballforening
  • Allsang på grensen
 
 

Kontakt oss

Vi holder til i lokaler i Storgata 18 i Halden sentrum. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. Hvis du kommer med kollektiv transport er det kort vei fra jernbanestasjon og bussterminal.

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!
 

Enter security code:
 Security code

Halden
Storgata 18
1776  Halden
69 21 64 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Storgata 18
1776  Halden
Norge
Kontakt oss