BDO i Holmestrand

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Holmestrand!

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap som satser på Holmestrand. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, forretningsadvokater og rådgivere.

BDO har vært til stede i Holmestrand i mange år og har god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi jobber med alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Holmestrand har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer jobber med data

Møt en av våre ansatte i Holmestrand

Eli-Ann Murberg Casso er revisor, og partner på kontoret i Holmestrand. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Eli-Ann har omfattende erfaring med revisjon og rådgivning for en rekke små og mellomstore selskaper. Hun har også bred kunnskap og erfaring fra revisjon av større konsern innen eiendom og bygg- og anleggsprosjekter, i tillegg til prosjektledererfaring fra ulike bedrifter innen handel, tjenestenæring, stiftelser og organisasjoner.  Eli-Ann har de siste årene arbeidet mye med rådgivning i forbindelse med omorganiseringer, herunder fusjoner, fisjoner og borettslagsmodellen.

Eli-Ann er født og oppvokst i Holmestrand, og er en ekte lokal patriot som brenner for det lokale næringslivet!

Vi bistår deg med digitalisering i Holmestrand

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Holmestrand og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Holmestrand

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Holmestrand IF logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Holmestrand

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i regionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor, og noen av dem vi støtter er Botne skiklubb og Holmestrand IF.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.