• BDO i Holmestrand

    Revisjon, rådgivning, regnskap, advokat

Velkommen til BDO i Holmestrand

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap som satser på Holmestrand. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, forretningsadvokater og rådgivere.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Holmestrand setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her. 

 

 

 

 
 
Illustrasjon av regnskap

Regnskap

I BDO har vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering, herunder kompetanse i Visma, Tripletex og Xledger. Vi hjelper kundene våre å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye systemer. Vi kan gjerne være din regnskapsavdeling enten du er en liten eller stor bedrift. Les mer om regnskap i BDO her.

Du kan også lese mer om hvordan vi i Vestfold og Telemark jobber med Tripletex her.

 

 

Illustrasjon av rådgivning

Rådgivning

BDO Drammen har kjøpt seg inn i Godt Sagt AS. Kundene våre vil nå kunne få støtte til å forbedre sin digitale strategi gjennom forbedrede kundereiser, web- og systemutvikling, via SEO og design, til økt synlighet gjennom innholdsproduksjon, live streaming og digital markedsføring. BDO og Godt Sagt ønsker ta grep for å hjelpe virksomheter i deres omstilling innen digitalisering og bærekraftig utvikling. Få mer informasjon hos Godt Sagt, eller les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også våre kunder ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Holmestrand

BDO har vært til stede i Holmestrand i mange år og har god kjennskap til næringslivet i regionen. Vi jobber mot alle typer bransjer, og har alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter som kunder. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Holmestrand har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i BDO som; Oslo, Kongsberg og Drammen. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Noen av våre kunder

  • Holmestrand Utvikling AS
  • Bilbjørn AS
  • Torp Maskin AS
  • Klavenes Industriservice AS
  • Nytelse AS

 

 

Møt en av våre partnere i Holmestrand

BDO Holmestrand jobber hver dag for at du som kunde skal få de beste rådene.

Eli-Ann Murberg Casso er revisor, og partner på kontoret i Holmestrand. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

 

  Bilde av Eli-Ann Murberg Casso, partner i Holmestrand

Eli-Ann Murberg Casso har omfattende erfaring med revisjon og rådgivning for en rekke små og mellomstore selskaper. Hun har også bred kunnskap og erfaring fra revisjon av større konsern innen eiendom og bygg- og anleggsprosjekter, i tillegg til prosjektledererfaring fra ulike bedrifter innen handel, tjenestenæring, stiftelser og organisasjoner.  Eli-Ann har de siste årene arbeidet mye med rådgivning i forbindelse med omorganiseringer, herunder fusjoner, fisjoner og borettslagsmodellen.

Eli-Ann er født og oppvokst i Holmestrand, og er en ekte lokal patriot som brenner for det lokale næringslivet! 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Holmestrand-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i regionen. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor, og her er noen av dem vi støtter:

  • Holmestrand Kulturfestival
  • Botne skiklubb
  • Holmestrand IF

 

Kontakt oss
 

Vi holder til på Dr. Graarudsplass i sentrum av Holmestrand.  Her har vi samlet våre rådgivere og revisorer under samme tak. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. 

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under, og du vil høre fra oss snart.

Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

 

 

 
Holmestrand
Dr. Graarudspl. 6
3080  Holmestrand
33 29 97 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Dr. Graarudspl. 6
3080  Holmestrand
Norge
Kontakt oss