BDO på Kongsvinger

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Kongsvinger!

BDO satser på Kongsvinger og er et ledende revisjons – og regnskapskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Det er kjernevirksomheten, vekst og strategi som du skal bruke tiden din på, vi hjelper deg med resten. 

BDO har vært til stede på Kongsvinger i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Østlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største. Bredden gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Kongsvinger har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor og produksjon. 

Vi samarbeider tett med de andre kontorene i Stor-Oslo, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Rolf Udnes Glesne

Møt vår kontorleder på Konsvinger

Rolf Udnes Glesne er partner og kontorleder på Kongsvinger. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Rolf er statsautorisert revisor, autorisert regnskapsfører og siviløkonom med en MSc i strategi. Han er partner i BDO AS og har vært i selskapet siden 2011. Rolf har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og har arbeidet med og hatt ansvaret for revisjon fra alt fra mindre selskaper til større, multinasjonale konsern. I tillegg har han arbeidet mye med rådgivning knyttet til omorganiseringer, herunder fusjoner og fisjoner. 

Rolf har jobbet med de fleste bransjer, og er rett person å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Vi bistår deg med digitalisering på Kongsvinger

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Kongsvinger og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Kongsvinger

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.