• BDO på Kongsvinger

Velkommen til BDO på Kongsvinger!

Ser du etter en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver som kan bistå din bedrift? BDO satser på Kongsvinger og er et ledende revisjons – og regnskapskontor i regionen.

Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon på Kongsvinger

BDO på Kongsvinger har mange erfarne revisorer. Vi setter oss inn i din virksomhet og sikrer at finansiell informasjon er korrekt, uansett størrelse og kompleksitet. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og digital revisjon til borevisjon. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og bidrar til å sikre leveranser av høy faglig kvalitet.

Du kan lese mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap
 

Regnskap på Kongsvinger

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Våre dyktige regnskapsførere og rådgivere på Kongsvinger har sterk fagkompetanse og kan hjelpe deg å finne den beste digitale løsningen enten du har enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Vi sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene.

Du kan lese mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning på Kongsvinger

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, og vi kan bistå våre kunder med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte.

Du kan lese mer om rådgivning i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av advokattjenester
 

Skatte- og forretningsadvokat på Kongsvinger

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.

Du kan lese mer om advokattjenester her.

 

 


 

Ditt lokale kontor på Kongsvinger

BDO har vært til stede på Kongsvinger i mange år og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Østlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Kongsvinger har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor og produksjon. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Stor-Oslo. Med over 70 kontorer rundt om i landet kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

Vi i BDO skal være tett på både deg og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Kongsvinger. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer, og vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i nærområdet. 

 


 

Møt vår kontorleder

BDO på Kongsvinger har 10 ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene. 

Rolf Udnes Glesne er partner og kontorleder på Kongsvinger. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

  Bilde av Rolf Udnes Glesne, kontorleder for BDO på KongsvingerBilde av Rolf Udnes Glesne, kontorleder for BDO på KongsvingerBilde av Rolf Udnes Glesne, kontorleder for BDO på Kongsvinger

 

Rolf er statsautorisert revisor, autorisert regnskapsfører og siviløkonom med en MSc i strategi. Han er partner i BDO AS og har vært i selskapet siden 2011. Rolf har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og har arbeidet med og hatt ansvaret for revisjon fra alt fra mindre selskaper til større, multinasjonale konsern. I tillegg har han arbeidet mye med rådgivning knyttet til omorganiseringer, herunder fusjoner og fisjoner. 

Rolf har jobbet med de fleste bransjer, og er rett person å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene. 

 


 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Kongsvinger, i Storgata 26 (Torget, Bygg B). Hvis du kjører finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. 

Du kan gjerne ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. 

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Kongsvinger
Storgata 26
2212  Kongsvinger
62 88 80 80
veibeskrivelseKontakt oss