• BDO i Kristiansand

    Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

Velkommen til BDO i Kristiansand

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Agder, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet.

Vi er tett på norsk samfunn og næringsliv over hele landet, og gjennom vårt globale nettverk jobber vi også internasjonalt. Dette er kunder og samarbeidspartnere i alle størrelser og kategorier - fra enmannsvirksomheter til børsnoterte selskaper. Bredden i kundeporteføljen gjør at vi har inngående kjennskap til mange ulike bransjer. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene skal nå sine mål.

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon i Kristiansand

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Agder setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her. 

 

 

 

Illustrasjon av rådgivning i Kristiansand

Rådgivning

Vårt team av rådgivere i Kristiansand tilbyr tjenester innen virksomhetsstyring, kvalitets – og revisjonsledelse, compliance med kontraktskrav og ISO-standarder. Vi tilbyr også kvalitetssikring av prosjekt, miljøledelse, og ledelse og organisasjonsutvikling. Teamet har som målsetting å være en spydspiss i BDO Norge innen forvaltning og ivaretagelse av blant annet ISO -krav og NS-standarder. Ønsker dere å ISO-sertifisere dere, eller kanskje bare etterleve standardens krav? Vi støtter og guider dere fra A til Å. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av regnskap i Kristiansand

Regnskap

Hos BDO i Agder er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering. Vi hjelper kundene våre å finne den beste digitale løsningen enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk, eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye systemer. Vi kan gjerne være din regnskapsavdeling enten du er en liten lokal eller stor internasjonal bedrift. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater i Kristiansand har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Kristiansand

BDO har vært tilstede i Kristiansand i mange år. Vi holder nå til i lokaler i Aquarama på Tangen. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Sørlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Agder har vi særlig spisskompetanse innen samferdsel, bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor, industri og olje/gass. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med andre kontorer i region SørVest; Stavanger og Bergen. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.
 

Noen kundereferanser:

  • Nye Veier
  • Fiven Norge
  • Ugland

 

 

Møt en av våre partnere i Kristiansand

BDO i Agder har 46 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Jostein Håland er partner og kontorleder i Agder. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Jostein Håland, en av partnerne i BDO i Kristiansand

Jostein er statsautorisert revisor og partner i BDO AS. Han har over 18 års allsidig erfaring fra revisjon og som rådgiver og samtalepartner for ledere, eiere og styrer. Han har vært i BDO siden 2018. Nå er Jostein tjenesteleder for Revisjon i region SørVest som strekker seg fra Kristiansand i sør til Bergen i nord. Han har jobbet med de fleste bransjer, og er en mann å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Jostein har vokst opp i Grimstad og er nå bosatt i Kristiansand. Turer i skog og fjell, både med og uten ski på beina, er hans store fritidsinteresse.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Kristiansand-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Sørlandet. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Her er noen av dem vi støtter:

  • Vipers Topphåndball
  • BDO-løpet i Terrengkarusellen


 

Kontakt oss
 

I dag holder vi til i lokaler i Fjellgata 6.  Vi har samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme tak. Vi gjør dette for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse, og at de ansatte skal kunne samhandle bedre.

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter i Slottet Parkeringhus rett i nærheten av oss. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

 

 

 
Kristiansand
Fjellgata 6
4612  Kristiansand
38 24 14 04
veibeskrivelse


Postadresse

 Fjellgata 6
4612  Kristiansand
Norge
Kontakt oss