BDO i Kristiansand

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Kristiansand!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Agder, og er et ledende rådgivnings- og revisjonskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. 

BDO har vært til stede i Kristiansand i mange år og har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter på hele Sørlandet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Agder har vi særlig spisskompetanse innen samferdsel, bygg og anlegg, eiendom, handel/kontor, industri og olje/gass. 

BDO i Kristiansand samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt vår kontorleder i Kristiansand

Jostein Håland er partner og kontorleder i Agder. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Jostein er statsautorisert revisor og partner i BDO AS. Han har over 18 års allsidig erfaring fra revisjon og som rådgiver og samtalepartner for ledere, eiere og styrer. Han har vært i BDO siden 2018. Nå er Jostein tjenesteleder for Revisjon i region SørVest som strekker seg fra Kristiansand i sør til Bergen i nord. Han har jobbet med de fleste bransjer, og er rett mann å snakke med før du skal ta de store og viktige beslutningene.

Jostein har vokst opp i Grimstad og er nå bosatt i Kristiansand. Turer i skog og fjell, både med og uten ski på beina, er hans store fritidsinteresse.

Vi bistår deg med digitalisering i Kristiansand

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Kristiansand og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Kristiansand

BDO i Kristiansand har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Logo IK Gimletroll

BDO heier på lokalsamfunnet i Kristiansand

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Sørlandet. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Noen av dem vi støtter er IK Gimletroll og BDO-løpet i Terrengkarusellen.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.