Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO i Kristiansund

    Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

BDO i Kristiansund

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat? BDO i Kristiansund er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt på Nordmøre. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Hvorfor BDO i Kristiansund?

Vi kjenner de fleste bransjene i distriktet vårt, meget godt. Vi vet hvilke utfordringer våre kunder møter i sin daglige drift, og vi ønsker å være med på ditt lag, for å finne gode løsninger sammen med deg og din bedrift. Våre ansatte har lang erfaring i regnskaps- og revisjonsfaget og vi har verdifull kompetanse som vi bruker til å gi gode råd til våre kunder. Vi har dessuten tett samarbeid med andre BDO-kontorer og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. 
 

 

Vi bistår deg med:

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Kristiansund setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy kvalitet. Mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jobbe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål? Mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi hjelper deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til forretningsutvikling og compliance. Mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsjuss og skatterett 

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Kristiansund-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Mer om våre advokattjenester her.

 

 


 

Ditt lokale kontor i Kristiansund

BDO i Norge har over 1700 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Vi er opptatt av å være der våre kunder er og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. I Kristiansund er vi til sammen 11 ansatte som leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. 

 

Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift. 

 

Møt to av våre ansatte:

Jon Granum er partner i BDO. Han har mange års erfaring fra revisjon innenfor de fleste bransjer og næringer. Han har også erfaring som økonomiansvarlig i flere selskaper og har vært kontrolleder innenfor skatt og arbeidsgiveravgift i Kristiansund kommune.

 

Sjur Eide er autorisert regnskapsfører og leder for regnskap i BDO, Kristiansund. Han har mange års erfaring som regnskapsrådgiver og leder, både fra regnskapsbyrå og i det private næringsliv.

Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor i Kristiansund her

 


 

Kontakt oss

Vi holder til på Løkkemyra, i tredje etasje på Futura. Vi har flotte lokaler med konferanserom som også kan benyttes av våre kunder ved behov. Kontoret har enkel tilgang og det er gode parkeringsmuligheter.  

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale via skjemaet under, så hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

 

 

 

Kristiansund
Industriv. 17
6517   Kristiansund
71 56 53 60
veibeskrivelse


Postadresse

 2184
6502  Kristiansund
Norge
Kontakt oss