BDO på Kyrksæterøra

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Kyrksæterøra!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rådgiver? BDO på Kyrksæterøra er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma som satser på regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Vi kjenner de fleste bransjene på Kyrksæterøra og omegn godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. BDO er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder på Kyrksæterøra

Møt vår kontorleder på Kyrksæterøra

Anders Olai Aunli er partner og kontorleder på Kyrksæterøra. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

Anders Olai er statsautorisert revisor fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Han har bred erfaring fra revisjon av ulike bransjer, og spesielt innen kraft, shipping, entreprenørskap og handel. Dette inkluderer også regnskaps-, skatte- og avgiftsmessige problemstillinger. Videre har han også erfaring fra rådgivning innenfor omorganiseringer, herunder fusjon/fisjon.

Anders Olai er født og oppvokst på Kyrksæterøra i Heim kommune, hvor han fortsatt bor. Fritiden bruker han sammen med familie, gjerne på hytta i Heim eller på Hitra, men er også glad i å reise. Han drar så ofte anledningen byr seg på fjellturer, sommer som vinter. Fritiden på vinters tid benyttes også til sporkjøring for det lokale idrettslaget. Om sommeren er det gjerne speakerjobb for KIL/Hemne fotball.

Vi bistår deg med digitalisering på Kyrksæterøra

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Kyrksæterøra og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.