• BDO på Lillehammer

    Regnskapsfører, revisor, advokat og rådgiver

BDO på Lillehammer

BDO på Lillehammer er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap som satser på Innlandet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer på Lillehammer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 


Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

I BDO har vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy innen ERP, HR, lønn og rapportering. Vi hjelper kundene våre å finne den beste digitale løsningen, enten du har en enkel drift eller mer kompleks produksjon og logistikk eller utfordrende prosjektstyring. Våre rådgivere på Lillehammer og Innlandet hjelper deg med å integrere eksisterende systemer eller implementere nye systemer. Vi kan gjerne være din regnskapsavdeling enten du er en liten eller stor bedrift. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, og vi kan bistå våre kunder på Innlandet med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Vi har rådgivere som hjelper bedrifter med å fremskaffe styringsinformasjon på en visuell og informativ måte slik at kundene våre får økt innsikt, og kan ta raskere og bedre beslutninger. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Lillehammer-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO på Lillehammer

BDO har vært til stede på Lillehammer i mange år og har god kjennskap til næringslivet på Innlandet. Vi jobber mot alle typer bransjer og har alt fra små og mellomstore virksomheter til noen av distriktets største virksomheter som kunder. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Lillehammer har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel, industri og offentlig sektor. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer på Innlandet, som Gjøvik og Hamar. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse innen alle bransjer. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.
 

 

 

Møt vår kontorleder

BDO Lillehammer har dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Rune Pettersen er revisor og partner, og leder for kontoret på Lillehammer. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Rune Pettersen, leder på Lillehammer-kontoret

 

Rune Pettersen har omfattende erfaring med revisjon og rådgivning for en rekke små og mellomstore selskaper. Han har også lang erfaring fra borevisjon og annen bistand i forbindelse med konkurser. Rune har de siste årene arbeidet mye med rådgivning i forbindelse med omorganiseringer, herunder fusjoner og fisjoner.
 
Rune var kvalitetskontrollør i Den norske Revisorforening i mange år og er nå kvalitetskontrollør i BDO. Rune er en ekte Lillehammer-patriot, og brenner for det lokale næringslivet! 
 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Lillehammer. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av både Start LMHR og Hum LHMR.

 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler i Storgata 178 i sentrum av Lillehammer.  Vi har samlet våre rådgivere og revisorer under samme tak. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under, og du vil høre fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Lillehammer
Storgata 178
2615  Lillehammer
957 67 000
veibeskrivelse


Postadresse

 Storgata 178
Lillehammer
Kontakt oss