BDO på Moi

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Moi!

BDO er et ledende regnskapskontor i Dalane-regionen med eget kontor på Moi. Med lokal tilstedeværelse og en god forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og forretnings- og skatteadvokater fra nærliggende kontorer. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i regionen og jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

BDO på Moi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

To personer i møte

Møt vår kontorleder på Moi

Kjetil Bårdsen er leder for Business Services i BDO Egersund. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Kjetil er registrert revisor og partner i BDO AS. Han har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og regnskap. Han har vært 2 år i BDO, og kom inn i BDO gjennom en integrasjon med Iversen revisjon AS. Nå er Kjetil leder for Business Services i Dalane. Han er en mann å ty til når det er snakk om årsoppgjør og økonomisk rådgivning.

Kjetil er oppvokst i Egersund. I fotballsesongen finner du han gjerne på fotballkamp.

Vi bistår deg med digitalisering på Moi

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Moi og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Moi

BDO har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Moi IL logo

BDO heier på lokalsamfunnet på Moi

Vi i BDO på Moi skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Dalane. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er derfor stolt sponsor av Moi IL.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.