• BDO på Moi

  Regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat, rådgiver

Velkommen til BDO på Moi

BDO er et ledende regnskapskontor i Dalane-regionen med eget kontor her på Moi. Med lokal tilstedeværelse og en god forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og forretnings- og skatteadvokater fra nærliggende kontorer. 
 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskapsfører

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vårt regnskapsbyrå på Moi har mange dyktige regnskapsførere med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisor

Våre erfarne revisorer tilknyttet BDO på Moi setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til attestasjonstjenester. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgiver

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder på Moi med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en forretningsadvokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Moi-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor på Moi

Etter oppkjøp januar 2017 ble Adant Moi AS og Eco Regnskap AS en del av BDO. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i Dalane-regionen. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med andre BDO-kontorer som Egersund og Stavanger. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Referansekunder:

 • Sirdal Veibetong AS
 • Høien Transport AS
 • Byggmester Arild Haukland AS
 • Willy Førland Fjellboring AS
 • Moi Elverk AS
 • Moi Elektro AS
 • Høien Servicesenter AS
 • Moi Eiendomsutvikling AS
   

 


 

Møt vår kontorleder

 

BDO Moi har 7 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Arne Olav Østrem er teamleder på kontoret. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av kontorleder på Moi Arne Olav Østrem

Arne Olav Østrem er utdannet ved Agder DH og Stavanger DH. Arne Olav er autorisert regnskapsfører, og har lang erfaring fra arbeid med regnskap, lønn og årsoppgjør.

Arne Olav er oppvokst på Moi med ski, fotball og fisking som de største hobbyene. I tillegg til å bygge opp et regnskapskontor, har han drevet gård på Østrem i Hovsherad med sau og storfe i 30 år. Den store interessen er turer i skog og fjell. Vakre Lund kommune er rik på muligheter.

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Moi-kontoret her.

 

 



BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO på Moi skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Dalane. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er derfor stolt sponsor av Moi IL.

 


 

Kontakt oss

 

BDO på Moi holder til i Øyevollveien i Moi sentrum. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss.

Husk at du alltid kan ta kontakt med oss, for eksempel via skjemaet under. Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

Moi
Øyevollveien 10
4460  Moi
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Øyevollveien 10
4460  Moi
Norge
Kontakt oss