BDO i Moss

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Moss!

BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hvis du trenger bistand fra en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver i Moss, så kan vi hjelpe deg.

BDO har vært tilstede i Moss siden avdelingen ble opprettet i 1979 og har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer. I Moss har vi kunnskap og erfaring med de fleste bransjer, og vi har spisskompetanse innen bilbransjen og eiendomsbransjen. Vi jobber også mye med entreprenører, advokatfirmaer og eiendomsmeglere. 

Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt vår kontorleder i Moss

Knut Evensen er kontorleder for kontoret i Moss, samtidig som han er partner og regionsleder i Østfold/Follo. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Knut er revisor og har vært partner siden 1989 og har mange års erfaring fra ulike bransjer. Han har bred erfaring med prosesser og kommunikasjon på ulike nivåer og situasjoner, også ledelses- og styrenivå. 

Knut er en stor fotballsupporter og har hatt de fleste verv i hjerteklubben Moss Fotballklubb. Han er en stor bypatriot med særlig interesse for næringsutvikling i Moss og omegn.

Vi bistår deg med digitalisering i Moss

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Moss og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Moss

BDO i Moss har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Logo Moss FK

BDO heier på lokalsamfunnet i Moss

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Moss. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Noen av dem vi støtter er Moss FKHK Rygge og Teaterkråkene.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.