• BDO i Moss

    Revisor, rådgiver, regnskapsfører og advokat

Velkommen til BDO i Moss

BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hvis du trenger bistand fra en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver i Moss, så kan vi hjelpe deg.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap i Moss

Revisor

Våre erfarne revisorer i Moss setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen rådgivning i Moss

Rådgiver

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Moss med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av våre tjenester innen regnskap i Moss

Regnskapsfører

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO i Moss er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Moss

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater i Moss har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Moss

BDO har vært tilstede i Moss siden avdelingen ble opprettet i 1979, og i 2018 flyttet vi inn i nye lokaler på Verket. Nesten samtidig kunne vi tilby våre kunder både revisjons- og regnskapstjenester, i tillegg til rådgivning- og advokattjenester.  

BDO i Moss har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer. I Moss har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer og med spisskompetanse innen bilbransjen og eiendomsbransjen. Vi jobber også mye med entreprenører, advokatfirmaer og eiendomsmeglere. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Østfold; Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt en av våre partnere i Moss

 

BDO i Moss har 42 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Knut Evensen er kontorleder for kontoret i Moss, samtidig som han er partner og regionsleder i Østfold/Follo. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Knut Evensen, partner i Moss

Knut er revisor og har vært partner siden 1989 og har mange års erfaring fra ulike bransjer. Tilsvarende har han bred erfaring med prosesser og kommunikasjon på ulike nivåer og situasjoner, også ledelses- og styrenivå. 

Knut er en stor fotballsupporter og har hatt de fleste verv i hjerteklubben Moss Fotballklubb. Han er en stor bypatriot med særlig interesse for næringsutvikling i Moss og omegn. 

Du finner en oversikt over flere ansatte ved Moss-kontoret her.

 BDO heier på lokalsamfunnet 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Moss. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Her er noen av dem vi støtter:

  • MFK
  • APPLAUS
  • Moss2020
  • Rygge HK
  • Ekholt
  • Teaterkråkene

 


 

Kontakt oss

I dag holder vi til på Verket, i Bernt Ankers gate 17. Der har vi samlet våre rådgivere, advokater, regnskapsførere og revisorer under samme for å kunne gi deg best mulige kundeopplevelse.

Hvis du kjører, har vi gjesteparkeringer rett utenfor døren. Kommer du med buss eller tog, er vi bare en liten gåtur unna. Ta heisen opp til 8. etasje og få en flott utsikt over byen vår.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under og du vil høre fra oss snart. Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Moss
Bernt Ankers gate 17
1501  Moss
69 20 45 00
veibeskrivelse


Postadresse

 5
1501  Moss
Norge
Kontakt oss