• BDO på Oppdal

    Revisor, forretningsadvokat, regnskapsfører, rådgiver

Velkommen til BDO på Oppdal

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rådgiver? BDO på Oppdal er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma som satser på regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon på Kyrksæterøra

Revisjon

Våre erfarne revisorer på Oppdal er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere på Kyrksæterøra

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 

Illustrasjon av regnskap på Kyrksæterøra

Regnskap

I BDO er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor rutineoppgaver som bokføring av bilag, mva-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å bistå deg med råd som gir økt verdi for deg som kunde. Vi kan gjerne være din forretningsstøtte enten du er en liten lokal eller stor internasjonal bedrift.. Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester på Kyrksæterøra

Forretningsjuss og skatterett

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre forretnings- og skatteadvokater har lang erfaring med nasjonal- og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Om BDO på Oppdal

Vi kjenner de fleste bransjene på Oppdal godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vårt kontor på Oppdal er avdelingskontor av kontoret i Trondheim. Kontoret betjenes av våre 180 ansatte i Trondheim ved behov, og kontorleder på Oppdal betjener regelmessig også kontoret på Oppdal. Vi leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester.

 


Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, og at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift.

 


Møt vår partner på Oppdal

Gunhild Kveine

 

Gunhild Kveine er partner i BDO, kontorleder og leder for revisjon på Oppdal. Hun er statsautorisert revisor og har mange års erfaring med revisjon, rådgivning og omorganisering innenfor de fleste bransjer. Hun er oppdragsansvarlig for større nasjonale kunder, både offentlig og privateide selskaper, samt konsern med mange enheter og komplekse problemstillinger innen regnskap, merverdiavgift og skatt. Gunhild har også bred erfaring fra prosesser og kommunikasjon på ledelses- og styrenivå.

 

Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor på Oppdal her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet på Oppdal

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Oppdal. Det er derfor naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er blant annet stolt sponsor av BUA Oppdal og Nasjonalparken Næringshage. 

 


 

Kontakt oss

Vi holder til i Nyvegen 2. Kontoret finner du i 2. etasje. Det er gode muligheter for gjesteparkering utenfor. 

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Oppdal
Nyvegen 2
7340  Oppdal
73 99 15 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Klæbuveien 127B
7031  Trondheim
Norge
Kontakt oss