BDO på Orkanger

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Orkanger!

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO på Orkanger er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt på Orkanger. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Vi kjenner de fleste bransjene på Orkanger og omegn godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. BDO er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt vår kontorleder på Orkanger

Erik Horghagen er partner og kontorleder på Orkanger. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Erik Horghagen er registrert revisor fra Trondheim Økonomiske Høgskole (NTNU). Han har solid og bred erfaring fra mange års revisjon av små og mellomstore selskaper. Han innehar en bred bransjeerfaring fra revisjon og bistand til selskaper innen handel, eiendom og tjenesteytende virksomheter. Erik har også mye erfaring innen revisjon og bistand til stiftelser og organisasjoner som idrettslag, foreninger med mer.

Vi bistår deg med digitalisering på Orkanger

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Orkanger og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Orkanger

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.