• BDO i Oslo

    Revisjon, rådgivning, regnskap, advokat

BDO i Oslo

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller bistand innen økonomisk rådgivning?

BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere. Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov, slik at de kan nå sine mål. På denne måten bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

 

 

Hva trenger du hjelp til?

 

 

 
Illustrasjon av tjenesten revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Oslo setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Vi har spisskompetanse innen bygg og anlegg, samfunn og bærekraft, eiendom, handel og techselskaper. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

Vi har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. BDO i Oslo kan hjelpe deg med alt fra risikostyring og økonomistyring til bærekraft, business analytics og compliance.

Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

 
Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Vi har mange dyktige regnskapsførere i Oslo med sterk fagkompetanse. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. 

Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 
Illustrasjon av advokattjenester

Advokat

Ved å velge en skatte- eller forretningsadvokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.

Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Din rådgiver i Oslo

BDO har vært til stede i Oslo i mange år og vi har god kjennskap til samfunns- og næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele landet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til børsnoterte selskaper. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse og uansett om det er en regnskapsfører, rådgiver, forretnings- og skatteadvokat eller revisor du trenger. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer.  

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i resten av landet. Med over 70 kontorer rundt om i Norge, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

Våre kontorer i Vika

Siden 1978 har BDO hatt hovedkontorer i Munkedamsveien 45, like ved Aker Brygge. BDO i Oslo har 580 dedikerte rådgivere, regnskapsførere, revisorer og advokater som hver dag jobber for at du som kunde skal kunne få de beste rådene.

 

 

Roger Telle-Hansen

Roger Telle-Hansen er leder for Oslo-kontoret og regionleder for Stor-Oslo som består av 5 ulike kontorer i Oslo, Jessheim, Lillestrøm, Kongsvinger, Asker og Bærum.

Roger er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til finansiell revisjon, har han ledet rådgivningsprosjekter innen virksomhetsstyring (risikostyring/intern kontroll/intern revisjon) for komplekse, internasjonale virksomheter. Roger har også operativ erfaring som finansdirektør i Adecco. Roger er også en ivrig orienteringsløper og du finner han ofte i marka på søndagene. 

Se flere av våre ansatte på Oslo-kontoret her.

 


 

Vi hjelper våre kunder å nå sine mål:

 

Bilde av 2 personer i kundecase AstraZeneca og BDO i Oslo

AstraZeneca

Total oversikt over regnskap, tall og IT-systemer er avgjørende, men en like viktig suksessfaktor i et samarbeid er en tett og god personlig relasjon.

Les om samarbeidet.

 

Bilde av 2 representanter i kundecase for Pareto og BDO i Oslo

Pareto

Pareto valgte å outsource regnskapet. Her forteller de hvorfor de valgte outsourcing og hvordan de gikk frem for å velge samarbeidspartner. 

Les om Pareto, BDO og outsourcing.

 

Bilde av representanter fra kundecase for BDO i Oslo

Dr. Baddaky

Da bedriften Dr. Baddaky skulle selges var gode råd helt avgjørende. Slik ble de guidet gjennom salgsprosessen som førte til et svært godt resultat.

Les hvordan salget ble løst

 

Akershus Fylkeskommune

Akershus fylkeskommune jobber kontinuerlig med å forhindre arbeidslivskriminalitet. BDO i Oslo har bistått som en viktig rådgiver de siste årene.

Les hvordan vi jobber sammen

 


 

Kontakt oss

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Enter security code:
 Security code

Oslo
Munkedamsveien 45
Vika Atrium
0250  Oslo
23 11 91 00
veibeskrivelse


Postadresse

 1704 Vika
0121  Oslo
Norge
Kontakt oss