BDO i Oslo

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Oslo!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller bistand innen økonomisk rådgivning? BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere. Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov, slik at de kan nå sine mål. På denne måten bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser. Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor.

BDO har vært til stede i Oslo i mange år og vi har god kjennskap til samfunns- og næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele landet. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til børsnoterte selskaper.  Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer.  

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder i Oslo

Møt vår kontorleder i Oslo

Roger Telle-Hansen er leder for Oslo-kontoret. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Roger er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til finansiell revisjon, har han ledet rådgivningsprosjekter innen virksomhetsstyring (risikostyring/intern kontroll/intern revisjon) for komplekse, internasjonale virksomheter. Roger har også operativ erfaring som finansdirektør i Adecco. På fritiden er Roger en ivrig orienteringsløper og du finner ham ofte i marka på søndagene.

Vi bistår deg med digitalisering i Oslo

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Oslo og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Oslo

BDO i Oslo har mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskapsføring og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Tre personer i samtale


BDO heier på lokalsamfunnet i Oslo

Vi i BDO jobber med lokale bedrifter, og har jobbet med Lovdata. Dette kan du lese mer om her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.