• BDO i Sirdal

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

BDO i Sirdal

BDO er et ledende regnskapskontor i vår region med betjent kontor på Tonstad og på Kvæven. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og skatte- og forretningsadvokater fra nærliggende kontorer.

 

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap

Regnskapsbyrå

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO i Sirdal er vi flere dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Sirdal med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsadvokat

Ved å velge en forretnings- eller skatteadvokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Sirdal

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i Sirdal. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med andre BDO-kontorer som; Egersund og Moi. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

Referansekunder:

  • Sirdal Eiendom AS
  • Sirdal Vaktmesterservice AS
  • Fjellbutikken AS
  • Sinneshyttå AS
  • Steis Mekaniske Verksted AS

 


 

Møt en av våre medarbeidere i Sirdal

BDO i Sirdal har 2 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Åslaug Kari Fidjeland er regnskapskonsulent på kontoret. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.    

  Bilde av Fidjeland som er ansatt på Sirdal-kontoret


Åslaug Karin er autorisert regnskapsfører, og har studert Økonomi og administrasjon og Regnskap og revisjon på Høyskolen i Stavanger. Hun har tidligere jobbet i Lund Regnskapskontor og Eco Regnskap AS som gikk inn i BDO i 2017. Åslaug Karin er oppvokst på Fidjeland, og da står turer i naturen, både på barmark og i snø, høyest på listen.

 


 

Kontakt oss

BDO i Sirdal holder til i lokaler i Tonstad sentrum og på Kvæven. Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. Og du kan alltid ta kontakt med oss via for eksempel skjemaet under. 

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

Sirdal
Sirdalsveien 7764
4443  Tjørhom
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Tjørhom
4443  Sirdal
Norge
Kontakt oss