BDO i Skien

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Skien!

BDO er et ledende revisjons- og rådgivningsselskap med kontor i Skien. Vi vet hva som må til for å lykkes og vil være din foretrukne samarbeidspartner. Gjennom digitalisering, smarte rutiner og prosesser, bransjespesifikk erfaring og bred kompetanse hjelper vi deg i gang med det du trenger. Du kan bruke tiden din på kjernevirksomheten, vekst og strategi, vi hjelper deg med resten. Gode beslutninger starter med god innsikt, oppdaterte tall og gode råd.

BDO i Skien samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

Kontorleder i Skien

Møt vår kontorleder i Skien

Geir Bjarne Sørensen er kontorleder i Skien. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Vi i BDO Telemark er heldige av å ha en sann bauta som vår leder. Geir Bjarne Sørensen kom til BDO i 2014 etter å vært leder for RevisorGruppen Telemark før det. Han er meget faglig dyktig på alle felt og er meget godt likt av våre kunder. Geir er en visjonær og er alltid åpen for muligheter som kan skape vekst og et godt arbeidsmiljø

Få fritiden kan du finne han på hytta på fjellet, men hans store passion i livet er seiling.

Tre personer jobber med data

Fokus på teknologi og integrasjoner

Alle våre kunder ønsker en sømløs hverdag. Derfor har vi i BDO Telemark et eget inhouse utvikler-team med økonomi-kompetanse, som jobber med slike utfordringer daglig. Vi har spesialisert oss blant annet i annet Tripleltex og Xledger, hvor vi bygger integrasjoner og automasjoner mellom dine systemer og regnskapssystemet. For å gi deg full oversikt, bygger vi også egne dashboard som vi kaller PowerBI, med det innholdet du behøver. Regnskap skal ikke bare forenkles, det skal også være forståelig.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Skien

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

ODD logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Skien

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Telemark. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Noen av dem vi støtter er ODD og Pors Fotball.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Tre personer går sammen på en gate

Er du en dyktig økonom?

Vi er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter de beste hodene innen regnskap og revisjon. Er du nyutdannet og søker etter en fantastisk arbeidsplass med mange muligheter? Eller er du erfaren regnskapsfører / økonomisjef som kunne tenke deg å fortsette karrieren hos oss? Uansett hvor du er i livet, ligger alt til rette for deg for å lykkes videre her hos oss i BDO Telemark. Vi vil veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt med en av oss, så inviterer vi deg inn på en hyggelig kaffeprat.