• BDO i Sokndal

    Revisjon, regnskap, rådgivning, advokat

Velkommen til BDO i Sokndal

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Dalane-regionen, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Sokndal

Revisor

Våre erfarne revisorer i Sokndal setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er korrekt. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet.

Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere i Sokndal

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Dalane med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. 
Les mer om BDOs rådgivningstjenester her. 

 

 

Illustrasjon av regnskap i Sokndal

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Våre erfarne regnskapsførere i Sokndal setter seg inn i din virksomhet og tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. 
Les mer om regnskap i BDO her. 

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Sokndal

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger.
Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Sokndal

BDO har vært til stede i Sokndal i mange år, først som Berentsen Revisjon AS. I 2017 ble Berentsen Revisjon en del av BDO. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Dalane-regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til de større. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Rogaland; Egersund, Moi og Stavanger. Med mer enn 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt en av våre medarbeidere i Sokndal

 

BDO Sokndal har 6 dedikerte ansatte innenfor revisjon og regnskap som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Irene Bendiksen en av revisorene hos BDO i Sokndal. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

  Bilde av revisor Irene Bendiksen fra Sokndal

Irene Bendiksen er manager revisjon i BDO AS. Hun har mange års variert erfaring fra revisjon i Dalane. Hun kom inn i BDO gjennom en integrasjon med Berentsen Revisjon i 2017. Irene har bred og allsidig erfaring fra flere ulike bransjer, samt bistand knyttet til regnskaps- og skattemessige problemstillinger for små og mellomstore selskaper gjennom mange år. 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Sokndal-kontoret her.

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Sokndal. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Dalane-regionen. Her er noen av dem vi støtter:

  • Sokndal IL
  • EIK
  • Egersund Svømmeklubb
  • Egersund Golfklubb

 


 

Kontakt oss

Vi holder vi til i lyse og trivelige lokaler i Sokndal sentrum. 

Du treffer oss på kontoret - eller du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Sokndal
Årstadveien 10
4380  Hauge i Dalane
41 23 41 33
veibeskrivelse


Postadresse

 Årstadveien 10
4383  Hauge i Dalane
Norge
Kontakt oss