BDO på Steinkjer

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Steinkjer!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO på Steinkjer er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma som satser på Innherred. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Vi kjenner de fleste bransjene på Steinkjer og omegn godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. BDO er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 


To personer i møte

Møt vår kontorleder på Steinkjer

Idar Stavran er partner og kontorleder på Steinkjer og Verdal. Her kan du bli litt bedre kjent med ham.

Idar er utdannet statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker ved NHH i Bergen. Han har mange års erfaring fra revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer og næringer, herunder konsern og internasjonal virksomhet. Idar har jobbet som rådgiver for kunder med omorganisering, skatte- og avgiftsrådgivning, fusjon/fisjon og verdivurderinger. 

Idar er født og oppvokst på Inderøy, der han bor sammen med kone og to barn. Fritiden bruker han sammen med familie og venner, og er ofte ute i det fri på hytta og ved sjøen med fisking.

Vi bistår deg med digitalisering på Steinkjer

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Steinkjer og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team på Steinkjer

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.