• BDO i Stjørdal

    Revisor, forretningsadvokat, regnskapsfører, rådgiver

Velkommen til BDO i Stjørdal

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Stjørdal, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet.

Vi er tett på norsk samfunn og næringsliv over hele landet, og gjennom vårt globale nettverk jobber vi også internasjonalt. Dette er kunder og samarbeidspartnere i alle størrelser og kategorier; fra enmannsvirksomheter til børsnoterte selskaper. Bredden i kundeporteføljen gjør at vi har inngående kjennskap til mange ulike bransjer. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene skal nå sine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Stjørdal

Revisjon

Våre erfarne revisorer i Stjørdal er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere i Stjørdal

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor, Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap i Stjørdal

Regnskap

I BDO er vi mange dyktige rådgivere og regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor rutineoppgaver som bokføring av bilag, mva-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å bistå deg med råd som gir økt verdi for deg som kunde. Vi kan gjerne være din forretningsstøtte enten du er en liten lokal eller stor internasjonal bedrift. Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre forretnings- og skatteadvokater har lang erfaring med nasjonal- og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.   Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Om BDO i Stjørdal

BDO har vært representert på Stjørdal siden 2012. Vi holder til i 3.etasje på Torgkvartalet Kjøpesenter midt i Stjørdal sentrum. Kontoret huser totalt 18 revisorer som alle ønsker å være tett på kundene sine, og ha pulsen på det som foregår i Stjørdal og omegn. Vi er opptatt av å ha en unik nærhet til og forståelse for det lokale nærings- og samfunnsliv som vi er en del av. 

 


 

Møt vår kontorleder

 

BDO Stjørdal har 18 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Lars Terje Klæth er partner og kontorleder på Stjørdal. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Lars Terje Klæth, leder av Stjørdal-kontoret


Lars Terje er utdannet statsautorisert revisor med Høyere Revisorstudium ved Handelshøgskolen i BI, og har lang erfaring som rådgiver og revisor for næringslivet. Han har bred erfaring fra mange bransjer og har et stort nettverk i det trønderske næringslivet. I tillegg har han bred erfaring fra spesialoppdrag som omstruktureringer, skatte- og avgiftsrådgivning, attestasjoner, fusjon/fisjon og verdivurderinger.  

Lars Terje er født og oppvokst i Stjørdal. Lars Terje er gift og har tre barn. Fritiden bruker han sammen med familie og venner, han er ofte på hytta og liker godt fotball (favorittlaget er Leeds United), båtliv og fisking. 
         
Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Stjørdal-kontoret her.
 

 

 

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Stjørdal. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. 

Her er noen av de vi støtter:

  • Stjørdals Blink Fotball
  • Stjørdal Friidrettsklubb
  • Barnas skidag 
     

 

Kontakt oss

Vi holder til i hyggelige lokaler i 3.etasje i Torgkvartalet Kjøpesenter. 

Vi har gode parkeringsmuligheter i kjelleren til Kjøpesenteret, og det er kort vei til ulike busstopp.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Stjørdal
Stokmoveien 2
7500  Stjørdal
74 84 00 40
veibeskrivelse


Postadresse

 6
Stjørdal
Kontakt oss