Ulsteinvik

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Ulsteinvik!

Trenger du en revisor, forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO satser på Sunnmøre, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede i Ulsteinvik siden tidlig på 1980-tallet, og vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til de større. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer som for eksempel fiskeri, verftsindustri, handel, eiendom, shipping, investeringsvirksomhet og oljeservice. 

BDO i Ulsteinvik samarbeider også tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien

To personer i møte

Møt vår kontorleder i Ulsteinvik

Einar Giljarhus Løkken er partner og kontorleder. Her kan du bli litt bedre kjent med ha.

Einar hr jobbet som revisor siden 2001. Han er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra BI. Einar har mer enn 20 års allsidig erfaring fra revisjon og rådgivning fra ulike miljøer i Oslo og på Sunnmøre. Han har vært tilknyttet BDO i Ulsteinvik siden 2009, og ble leder for kontoret i Ulsteinvik høsten 2021. 

Einar har vokst opp på industristedet Raufoss i Innlandet. På fritiden liker Einar å være sammen med familien og å være ute i det vakre kystlandskapet som sunnmøringene er så heldige å ha rett utenfor stuedøra.  

Vi bistår deg med digitalisering i Ulsteinvik

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Ulsteinvik og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Ulsteinvik

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


IL Hødd logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Ulsteinvik

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Sunnmøre. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i regionen. Noen av de vi støtter er Bergsøy IL, Hareid IL og IL Hødd.


  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.