• BDO på Verdal

    Revisor, forretningsadvokat, regnskapsfører, rådgiver

Velkommen til BDO på Verdal

Trenger du en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat eller en rådgiver? BDO på Verdal satser på Verdal og er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma, både i Norge og lokalt på Innherred. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon på Verdal

Revisjon

Våre erfarne revisorer på Verdal er opptatt av virksomhetsforståelse ved gjennomføring av revisjonen. Vi benytter digitale verktøy som bidrar til at kundene våre får riktig tallmateriale i tilnærmet sann tid. Vi tilbyr finansiell revisjon, internrevisjon og attestasjonstjenester. Utover dette er vi en sparringspartner for kundene innenfor et bredt fagfelt. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere på Verdal

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap på Verdal

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jobbe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål? Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester på Verdal

Forretningsjuss og skatterett

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre forretnings- og skatteadvokater tilknyttet Verdal-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Ditt lokale kontor på Verdal


Vi kjenner de fleste bransjene på Verdal og omegn godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. På Innherred er vi 13 ansatte som leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I tillegg til Verdal har vi også kontor på Steinkjer. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester. 

 


 

Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, og at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift.

 


 

Møt en av våre partnere på Verdal

BDO på Verdal har 13 dedikerte partnere og ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene. 

Idar Stavran er partner og kontorleder på Verdal. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av Idar Stavran, partner på Verdal-kontoret

 

Idar Stavran er utdannet statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker ved NHH i Bergen. Han har mange års erfaring fra revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer og næringer, herunder konsern og internasjonal virksomhet. Idar har jobbet som rådgiver for kunder med omorganisering, skatte- og avgiftsrådgivning, fusjon/fisjon og verdivurderinger. 

Idar er født og oppvokst på Inderøy, der han bor sammen med kone og to barn. Fritiden bruker han sammen med familie og venner, og er ofte ute i det fri på hytta og ved sjøen med fisking.  

Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor på Verdal her.
 

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Steinkjer. Det er derfor naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. 

 


 

Kontakt oss

Vi holder til på VIP-senteret, Neptunveien 6, Verdal. Kontoret finner du i 2. etasje. Det er gode parkeringsmuligheter for besøkende utenfor bygget. Velkommen inn!

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

Verdal
Neptunveien 6
7652  Verdal
74 07 75 55
veibeskrivelse


Postadresse

 124
Verdal
Norge
Kontakt oss