BDO tar i bruk kunstig intelligens i regnskapstjenestene

BDO tar i bruk kunstig intelligens i regnskapstjenestene

De siste fem årene har vi bygget opp en solid kundeportefølje innenfor regnskapstjenester, og firedoblet omsetningen. Siste ledd i videreutviklingen av markedsledende regnskapstjenester, er inngåelsen av partnerskapet med det norske gründerselskapet Propell.ai. 

 

Bilde av rådgivere fra Propell.ai og BDO

 

- Dette partnerskapet tar oss et langt skritt videre, med tanke på å utnytte samspillet mellom teknologi og våre rådgiveres kompetanse på en optimal måte, sier leder for leder for effektivisering av regnskap i BDO, Magnus Garden. 

Gründerselskapet Propell.ai har utviklet en helt unik plattform for bruk av kunstig intelligens (AI). 

- Vi og kundene våre får nå tilgang til en verdensledende AI-plattform, som gir betydelige konkurransefordeler og banebrytende muligheter for automatisering av økonomi- og regnskapsprosesser, forteller Garden, som har ledet arbeidet med testprosjektet, og nå avtaleinngåelsen. 

 

Styrker regnskapstilbudet

BDOs rådgivere sikrer kundene effektive prosesser, med høy kvalitet og trygghet. Ved hjelp av Propell.ai sin plattform, fortsetter vi å automatisere de delene av leveransene som håndteres manuelt. 

- Digitalisering handler ikke bare om teknologi. Det handler om å velge de rette løsningene. Regnskapskundene våre skal kunne være trygge på at vi hele tiden flytter oss, og gir dem både de beste rådene og de beste løsningene. Det er den voldsomme veksten vi har hatt de siste årene et bevis på at vi har klart så langt. Med dette partnerskaper fortsetter vi å utvikle morgendagens løsninger, sier Garden.

Propell.ai sin løsning integreres mot alle relevante systemer, og ved hjelp av kunstig intelligens automatiseres store deler av tidkrevende manuelle oppgaver. BDOs rådgivere kan dermed gjøre det de er best på, og fokusere på å skape økt verdi for kundene våre fremfor manuell håndtering av prosesser som bedre løses ved hjelp av smarte verktøy. 

 

Takker offensive BDO-kunder for vellykket demoprosjekt

Tidligere i år gjennomførte vi, i samarbeid med Propell.ai, et demoprosjekt hvor våre regnskapsførere testet reelle fakturaer fra våre kunder i et beskyttet demomiljø. 

- Etter fullført demoprosjekt var det tydelig at Propell.ai sin teknologi er treffsikker helt ned på varelinjenivå, med stor grad av fleksibilitet. Denne løsningen spiller rådgiverne våre gode, og gir økt støtte til våre bransjespesialister, forklarer Garden. 

Offensive BDO-kunder som valgte å stille med sine data var en forutsetning for et vellykket demoprosjekt. 

- Den beste måten å eksperimentere med kunstig intelligens på, er ved å teste med ekte data i produksjon, noe vi applauderer BDO for å være første aktør til å teste. BDO har erfarne og dyktige regnskapskonsulenter. Dette demoprosjektet viste samtidig at det å kombinere vår teknologi og BDOs kloke hoder, gir svært gode resultater, sier medgründer og administrerende direktør i Propell.ai, Gro Merethe Johnsrud.