BDO inngår samarbeid med Frisk Asker Hockey

BDO inngår samarbeid med Frisk Asker Hockey

BDO forlenger sponsoravtalen med Frisk Asker Hockey og signerer for ett nytt år.

 

 

– Vi gleder oss til å videreføre samarbeidet, sier Cathrine Sæther Karlsen, leder for BDO Asker og Bærum. 

BDO har hatt et samarbeid med Frisk Asker Hockey siden 2016. Hun understreker at det er viktig for BDO å sponse lokale lag og å støtte oppunder lokale idrettshelter. 

– I BDO er vi opptatt av lokal nærhet til kundene våre, og et samarbeid med Frisk Asker gir oss god synlighet for målgruppen, sier hun. 

 

Gir mange muligheter

– Vi er strålende fornøyde med at BDO ønsker å styrke og forlenge samarbeidet, sier Fredrick Bråten Haugland, markedssjef i Frisk Asker. 

Han legger til at BDO ved partner Geirr Olsen og manager Kjetil Amundsveen, er og har vært gode samarbeidspartner over mange år. Med tidligere hockey-proff Fredrik Lystad Jacobsen med på BDO teamet er samarbeidet ytterligere forsterket.

– BDO er en solid aktør som vi er utrolig stolte over å ha på laget, sier Haugland.  

– Jeg kjenner hockey-miljøet godt, og det er utrolig gøy for meg å få lov til å holde i dette samarbeidet med de andre fra vårt BDO kontoret i Sandvika. For BDO gir dette mange muligheter, blant annet tilgang til et spennende regionalt nettverk som gir oss gode kontakter i lokalmiljøet, samt samlinger som gir faglig påfyll, sier Lystad Jacobsen.