CatalystOne Solutions valgte BDO

CatalystOne Solutions valgte BDO

BDO har nylig inngått avtale om å levere en rekke regnskap- og rådgivingstjenester til CatalystOne.  BDOs evne til å levere tjenester på tvers av landegrenser var avgjørende for valget.   

 

 

– Vi takker for tilliten og er stolte over at CatalystOne velger oss som leverandør for et bredt utvalg av regnskapstjenester, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Regnskap i BDO.  

Tre aktører var med da CatalystOne søkte en leverandør på regnskapstjenester som innebærer blant annet løpende regnskap, lønnstjenester, rapporteringer, årsoppgjør og rådgiving. CatalystOne Solutions er et raskt voksende SaaS-selskap med over 200 ansatte. 

 

Leverer på tvers av landegrenser 

BDO ble valgt etter en totalvurdering, men én viktig faktor var det internasjonale aspektet.  

– CatalystOne har virksomhet i flere land i Norden, samt India, og trenger en leverandør som kan levere på tvers av landegrenser. Her pekte BDO seg ut i forhold til konkurrentene, sier Fredrik Eeg, CFO i CatalystOne.  

I tillegg planlegger CatalystOne ekspansjon til flere land, samt en mulig børsnotering frem i tid.  

– Dette har vi et spesialisert team på, så her blir de godt ivaretatt, sier Waqas Ahmad, kundeansvarlig i BDO.  

Han gleder seg til arbeidet kommer i gang.  

–  Det er alltid spennende å jobbe med nye kunder. Vi vil jobbe for å tilstrebe at de skal få den støtten de trenger og litt til. Vi strekker oss alltid langt for at kundene skal bli fornøyd, sier Ahmad.   

CatalystOne Solutions er en anerkjent leverandør av komplett HR-system som blant annet inkluderer HR-masterdata, performance management, competence & learning, talent & succession, employee engagement og rekruttering.