Fremtidens rådgivere i BDO

Fremtidens rådgivere i BDO

14 talenter er valgt ut i BDO sitt talentprogram som går over to år. Der skal de gjennom øvelser som hever kompetanse, utvikler potensial og skaper relasjoner og utvide nettverk.

14 talenter er valgt ut til talentprogrammet i BDO sammen med noen av sine mentorer fra ledergruppen i BDO Stor-Oslo. 

 

– Det har vært en grundig utvelgelsesprosess der vi har sett på kompetanse, potensial, engasjement og motivasjon. Vi er strålende fornøyde med det knippe vi har valgt ut, sier Roger Telle-Hansen, leder for BDO Stor-Oslo.

 

Andre runde

Dette er andre gangen Stor-Oslo gjennomfører talentprogrammet «Fremtidens rådgiver». «Fremtidens Rådgiver» er et 2-årig utviklingsprogram for en gruppe medarbeidere som er på sitt 3. eller 4. år fra alle tjenesteområdene i regionen. Første året av programmet består av fire samlinger, mens andre året består av to samlinger. I periodene mellom samlingene skal deltagerne levere et strategisk prioritert internprosjekt og andre året får alle sammen sin egen mentor fra Stor-Oslo Ledergruppe (OLG).

Første kull avslutter sitt toårige løp over sommeren. Flere av deltakerne som gar vært med i programmet peker på at det har vært to spennende, utviklende og morsomme år.

– I programmet ble det tidlig etablert rammer for å dele tanker og erfaringer med engasjerte kollegaer, som skapte trygghet og en unik læringsgruppe med stor verdi, sier Håkon Winsnes fra BDO Regnskap, Oslo.

Roger Telle-Hansen åpnet talentprogrammet for det nye kullet og ga noen konkrete råd:

–  Ha fokus på å øke forretningsforståelsen, etabler relasjoner på tvers av tjeneste og geografi og vær engasjerte og fremoverlente. Tenk gjennom hvordan du i lys av din rolle kan bidra til ringvirkninger av talentprogrammet, hvordan kan du tenke stort på BDOs vegne og anvende kompetanse og innsikt du tilegner deg her inn i din arbeidshverdag, sa han.

Anine Klepp jobber i dag i Rådgivning i BDO, hun er en av talentene og hun gleder seg til det som kommer.

–  Jeg gleder meg aller mest til å utvikle det jeg er god på, og til å ta med meg det jeg lærer her ut til resten av BDO. Jeg håper at jeg tar med meg noen verktøy til hvordan vi kan videreutvikle BDO og hvordan vi kan tenke nytt, sier Anine.

Dette er de 14 deltagerne til Talentprogrammet «Fremtidens Rådgiver» de to neste årene:
 

Navn:

Tjenesteområde

Kontor

Anine Klepp

Rådgivning

Oslo Vika

Ann Helen Lyby

Revisjon

Oslo Vika

Brage Wangen

Rådgivning

Oslo Vika

Eli Marie Vik

Regnskap

Lillestrøm

Eskild Tuft Thorgeirsson

Rådgivning

Oslo Vika

Hans-Petter Ingerø Bøe

Revisjon

Oslo Vika

Ida Marie Moen

Rådgivning

Oslo Vika

Ingrid Kvassheim

Revisjon

Oslo Vika

Jesper D. Erlandsen

Rådgivning

Oslo Vika

Kalina Pavlova

Regnskap

Oslo Vika

Kristina Kvalheim

Regnskap

Oslo Vika

Ole Kristian Grime

Advokat

Oslo Vika

Silje Marie Skorpen

Regnskap

Oslo Vika

Victoria-Andrea Vik

Regnskap

Kongsvinger