BDO går inn som HR-partner hos VVS Eksperten

BDO går inn som HR-partner hos VVS Eksperten

– For oss er dette starten på et nytt og spennende samarbeid, hvor vi gleder oss til å kunne bistå de medlemmene som ønsker det og har behov, forteller Tonje Hustøft, som er Manager og leder for satsingen på HR-tjenester i BDO MidtNord.

De ser frem til et godt samarbeid om HR. F.v: Marit Sofie Emaus, Ole Kristian Indergård og Aina Otterstad, Senior HR-konsolenter i BDO. Kai Johnsen, daglig leder VVS Eksperten og Tonje Hustøft, Manager Business Services.

 

VVS Eksperten har vokst betraktelig den siste tiden og har i dag hele 470 selvstendige rørleggerbedrifter fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord. BDO og VVS Eksperten har fra før et godt samarbeid på flere av de tjenesteområdene BDO tilbyr, både på Business services, digitale tjenester og noen tjenester på advokat. Behovet for bistand med leveranse knyttet til HR har økt etter hvert som kjeden har vokst seg større. 

– Vi ønsket oss en fast HR-partner til å kunne bistå kjeden vår og sparre med medlemsbedriftene. Jeg tok derfor kontakt med BDO og hadde et møte rett før påske for å høre hvilke tjenester de kunne tilby oss innen HR, sier Kai Johnsen, som er daglig leder på kjedekontoret.

Der kom han i kontakt med Hustøft og dette ble starten på et nytt samarbeid mellom VVS Eksperten og BDO.

Verdiskapning for kunden

– Vi ser frem til et godt samarbeid og for oss ligger det en verdiskapning i bunn i det å kunne bistå VVS Eksperten på flere områder. Behovet for støtte innen HR vil være ulikt og for oss er det viktig å tilpasse oss kunden, enten de har ti ansatte på Oppdal eller 60 ansatte i Oslo, sier Hustøft.

Behovet for fokus og bistand på HR har økt da det stadig settes strengere krav og forventinger til arbeidsgiverne. Flere bedrifter ser derfor behovet for å fokusere og utvikle seg på områder innen HR, slik at bedriften gjennom de menneskene som jobber der, skal nå sine mål.

Våre HR-tjenester jobber også med kursvirksomhet hvor målet er å kunne hjelpe bedrifter, uavhengig av størrelse, med kurs for personalledere, oppfølging av sykefravær, oppsigelse, medarbeidersamtaler, samt kurs for verneombud og AMU.

Her kan du lese mer om våre HR-tjenester.