BDO henter fra DNB

BDO henter fra DNB

Kevin Sharma (36) er ansatt som direktør for Financial Crime & Compliance i BDO. Han skal styrke BDO sin satsning på compliance og anti-hvitvaskingsarbeid.  

Kevin Sharma

Bilde: Kevin Sharma (36) er ansatt som direktør for Financial Crime & Compliance i BDO

 

– Jeg har alltid sett på BDO som ledende innenfor granskning og compliance, derfor valgte jeg å komme hit. Det er viktig for meg å komme inn i et godt fagmiljø som jeg kan være med å videreutvikle, sier Kevin Sharma.  
 
Han kommer til BDO fra DNB, hvor han har hatt ulike lederroller de siste ni årene. Han har blant annet ledet internrevisjonen i DNB Nord-Amerika i New York. Sharma flyttet til New York som 31-åring, og ble da den yngste seksjonslederen i DNBs internasjonale virksomhet. I tillegg til å lede et team med amerikanske revisorer, hadde han i denne rollen et stort ansvar både internt i konsernet og spesielt overfor tilsynsmyndigheter i USA.  

 

40 under 40 

Før Kevin ble leder for internrevisjonen i Nord-Amerika, jobbet han fire år for DNB i Oslo. I denne perioden jobbet han primært opp mot bankens storkunde-område i Norge og internasjonalt, og deltok blant annet på DNBs eget ledelsesutviklingsprogram for unge talenter i konsernet. Han har også tidligere jobbet i Sparebank 1 SR-Bank og EY. 

I 2021 var Kevin med på Kapitals “40 under 40,”-liste der næringslivsmagasinet plukker ut de mest spennende talentene i næringslivet som ikke har fylt 40 ennå. Han har også vært nominert til ledertalent i E24.  

– Vi er så stolte over å ha fått Kevin på laget. Det vil hele BDO og kundene dra god nytte av. Vi gleder oss virkelig til å dra nytte av hans gode kompetanse, sier Arnt Olav Laueng Aardal, partner i BDO Risk Advisory Services.  

Les mer om tjenesten gransking og hendelser her.