BDO skal servere lønnstjenester til EIK Servering

BDO skal servere lønnstjenester til EIK Servering

Etter å ha vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskaper på kort tid trengte EIK Servering en ny leverandør av system- og lønnstjenester. Valget falt på BDO.   

Andreas Tjemsland

 

– Vi takker EIK Servering for tilliten, og er glade for at valget falt på oss i BDO, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.  

Det var flere leverandører som var med i konkurransen om å levere system- og lønnstjenester til EIK Servering da gikk ut i markedet før jul og søkte en ny leverandør.   

EIK Servering eier og drifter en rekke serveringssteder i Norge. De har blant annet restaurantene Smalhans, Katla, Delicatessen, Bølgen og Moi og Sagene Lunsjbar i sin portefølje. På to år har de vokst til å bli et av Norges største restaurant- og serveringsselskap, og med vekst oppstår nye behov.  

– Vi har blitt en større organisasjon på kort tid, og når man vokser endrer behovene seg. BDO leverte et godt og helhetlig tilbud som viste god forståelse for oppdraget og våre behov. Vi er trygge på at system- og lønnstjenester vi trenger er i gode hender.  Teamet BDO har tilbudt oss har lang erfaring og relevant kompetanse, sier Tomas Lønsethagen, økonomi- og regnskapsansvarlig i EIK Servering.  

BDO ble valgt etter en totalvurdering på blant annet forståelse av kundens behov nå og fremover, kvalitet i leveransen og tilbudt kompetanse.  

– Det er alltid spennende å jobbe med nye kunder. Vi vil sørge for at de får de systemene de trenger for å få en enklere hverdag og å realisere veksten de planlegger, sier Ystgaard Tjemsland.