Nå kan du melde deg på Akademiet for bærekraftsrapportering

Nå kan du melde deg på Akademiet for bærekraftsrapportering

 

Revisorforeningen har i samarbeid med BDO, Deloitte, EY, KPMG og PwC laget et utdanningsopplegg som skal dekke behovene til de rapporterende selskapene, brukerne og revisorene. 

I løpet av de neste årene vil mer enn 1700 norske foretak få nye og omfattende krav til bærekraftsrapportering gjennom et nytt direktiv fra EU. En rekke andre foretak vil indirekte bli påvirket av kravene. En vellykket implementering og løpende rapportering krever innsikt i nye krav og ikke minst, hvordan kravene best kan løses.  

CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) innfører pliktige standarder for rapporteringen, ESRS (European Sustainability Reporting Standards). Rapporteringsstandardene stiller omfattende informasjonskrav til selskapene som må gi både kvantitative og kvalitative opplysninger om bærekraft. 

– Det er mye å sette seg inn i, og svært mange treffes av de nye kravene i løpet av de nærmeste årene. Det er smart å starte forberedelsene allerede nå for å sikre at du har rutiner og datagrunnlag for å rapportere i henhold til CSRD, sier Mari Ziesler Andenæs, leder for bærekraftsrapportering i revisjon i BDO. Hun er en av foredragsholderne under akademiet.  

Har du ansvar for finansiell rapportering, virksomhetsstyring, økonomi eller lignende, kan dette være kurset for deg.  

Kurset holdes fysisk i Oslo Kongressenter (Oslo). Kurset vil foregå over tre samlinger på to dager hver, fra 17. april til 14. juni, dvs. seks ordinære kursdager. Kursdag syv den 19. juni er tilpasset revisorer og er derfor valgfri å delta på. 

Foreleserne er fra BDO, Deloitte, KPMG og PwC, i tillegg til gjesteforelesere fra norsk forenings- og næringsliv. 

 

Les mer og meld deg på her