Norsk aktør er ledende på digitale løsninger for nødetater

Norsk aktør er ledende på digitale løsninger for nødetater

Norske Bliksund har store ambisjoner om å utvide sin globale tilstedeværelse innen levering av samfunnskritiske løsninger for daglig drift og akutte situasjoner til nødetatene. Med seg på laget har de BDO's bransjeteam for SaaS-selskaper.

Erik Guldbrandsen, CFO i Bliksund, og Katrine Dahlberg Persson, prosjektleder i BDO sitt Scalup team.

– Vi er stolte over å ha blitt en ledende leverandør av digitale løsninger til nødetater og andre bransjer internasjonalt. Oppkjøpet av danske Incendium i 2022 gjør at vi nå også leverer videoløsninger skreddersydd for nødsituasjoner, sier Erik Guldbrandsen, CFO i Bliksund.  

Bliksund er i dag til stede i 15 land, men det stopper ikke der.  

– Nå skal vi ekspandere videre og ha solid vekst fremover. Da er det godt å ha en partner som BDO med på laget, som er «one-stop shop», og som kan svare opp nye behov som kommer med vekst, sier Guldbrandsen.  

Må bli godt kjent

Han legger til at det er lettere å fokusere på å realisere vekst når de har en god partner som forstår våre behov som software leverandør. Samarbeidet startet i sommer, og da med et forprosjekt for å kartlegge Bliksund sin systempark og rapporeringsbehovet.  

– Prosjektet startet med å se på nå-situasjonen og målene Bliksund hadde, samt hvordan de må rapportere på sine KPIer. Da kartlegger vi forretningsprosesser, prioriteringer, analyserer systemkrav og har tett dialog for å forstå behovene, sier Katrine Dahlberg Persson, prosjektleder i BDO sitt Scalup team.

Guldbrandsen er fornøyd med prosessen.  

–  Jeg opplever at BDO virkelig vil at vi skal lykkes og at de går all in for å hjelpe oss med det. Det at de kjørte et forprosjekt for å sette seg ordentlig inn i behovene våre, tror jeg er viktig, sier han.  

Bistår med realisering av vekst

BDO har hjulpet til med implementering av Xledger, og inngikk i sommer avtale på levering av regnskap- og lønnstjenester i Norge, Sverige og Danmark.  

– Regnskap og lønn på tvers av landegrenser håndterer de smertefritt, sier Guldbrandsen. 

Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for business Services er glad for at Bliksund valgte BDO som leverandør, og ser på dem som en veldig spennende kunde. 

–  De har en spennende forretningsutvikling. Vi er glade for at vi har fått tilliten deres og får bistå dem med å realisere vekstmålene, sier han.