Pridok valgte BDO

Pridok valgte BDO


Bilde: Tom Olav Førsund, Partner og leder av BDO Vestfold.

 

- At Pridok viser oss denne tilliten, det setter vi stor pris på. Selskapet går inn i en meget spennende fase, og med BDO på laget skal vi sørge for at de får et best mulig utgangspunkt for videre vekst, sier Tom Olav Førsund, Partner og leder av BDO Vestfold.

 

Ønsket å effektivisere driften

Pridok AS er et web-basert pasientjournalsystem som leverer tjenester til primærhelsetjenesten. Den raske veksten ledet til nye problemstillinger.

 

- Vi hadde behov for å automatisere prosesser innenfor regnskapstjenester internt. Samtidig var vi på søken etter å knytte til oss mer kompetanse på regnskapssiden, sier daglig leder i Pridok, Siv Elise Skorge.

 

Ville ha en lokal partner

Skorge forteller at de ville ha en rådgiver med lokal forankring til å bistå.

 

- Vi er en lokal bedrift som ønsker en lokal forankring, men med den beste kompetansen i markedet. Da BDO Vestfold kom på banen, opplevde vi god dialog rundt hvilke tjenester de kunne bistå med. Vi merket at bredden i BDOs leveranse ville bli en fordel for oss, sier hun. 

Pridok er i en kraftig vekstfase, og problemstillingene de nevner er ikke uvanlig, ifølge Tom Olav Førsund.


- Dette er scenarioer vi har lang erfaring med. Selskap i vekst opplever voksesmerter. Da gjelder det å strømlinjeforme så mye som mulig av virksomheten. I Pridoks tilfelle hadde vi et særskilt fokus på å automatisere deler av virksomheten. Det er helt avgjørende for at de ansatte får konsentrere seg om kjerneoppgavene i selskapet, forteller Førsund.

Skorge sier seg enig i Førsunds råd.

 

- I BDO har vi blitt håndtert av deres scale-up-team. De innehar utrolig mye kompetanse på hvordan vi skal lykkes fremover. Det er erfarne og kompetente mennesker som bistår, og nå skal vi ut på en vekstreise vi ser frem til å dele med BDO, sier hun. 

 

Om Pridok:

Pridok ble stiftet i 2013 og leverer web-baserte pasientjournalsystem. Dette er en fremoverlent aktør som benytter ny teknologi for å bedre samhandling i helsesektoren. Pridok teller nå 30 ansatte, har over 20% av fastlegemarkedet og vant nylig et anbud i regi av SiO Helse.