1:

Questback velger BDO

25. mai 2023

Questback har vokst raskt på å levere kunde- og ansattundersøkelser til Norden og flere land i Europa. Selskapet trengte en partner som leverer regnskapstjenester sømløst på tvers av landegrenser, og som kan gjøre en jobb for å forbedre og utvikle deres digitale verktøy. Valget falt på BDO. 

– Vi setter stor pris på at Questback har valgt oss som leverandør på både regnskapstjenester fra a til å, og som partner for å videreutvikle og forbedre deres digitale verktøy, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.  

Questback har i over 20 år levert tjenester for å skape innsikt gjennom medarbeider- og markedsundersøkelser til sine kunder. De har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Nederland og Tyskland, og planlegger videre ekspansjon. 

– For oss er det viktig med en partner som kan levere helhetlige løsninger uavhengig av land. Det er veldig behagelig for oss å ha ett kontaktpunkt i BDO som tar seg av alt knyttet til regnskap i alle våre land, og som enkelt kan skalere opp, sier Aleksander Utby Tønnessen, Group Finance Manager at Questback. 

Han legger til at det også er stort potensial for å strukturere opp, forbedre og utvikle prosessene de har internt i Questback i dag. 

– Jeg føler meg trygg på at vi her vil se raske resultater av dette samarbeidet, sier Utby Tønnesen.  

– Det er etablert et forprosjekt for å se på hvordan vi kan effektivere og forbedre både digitale verktøy og prosesser. Vi skal dekke Questback sine behov både i dag og i fremtiden, her leverer vi skreddersøm. Det er viktig for oss at kundene får de løsningene som passer best for dem, sier Ystgaard Tjemsland.