Questback velger BDO

Questback velger BDO

Questback har vokst raskt på å levere løsninger for kunde-, ansatt- og markedsundersøkelser til kunder i mer enn 25 land. Selskapet trengte en partner som leverer regnskapstjenester sømløst på tvers av landegrenser, og som kan bistå med å utvikle deres digitale verktøy. Valget falt på BDO. 

Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO

– Vi setter stor pris på at Questback har valgt oss som leverandør på både regnskapstjenester fra a til å, og som partner for å videreutvikle og forbedre deres digitale verktøy, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.

Questback har i over 20 år levert tjenester for å skape innsikt hos sine kunder gjennom ulike medarbeider-, kunde- og markedsundersøkelser. De har virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Nederland, Storbritannia og Tyskland.

– For oss var det viktig med en partner som kunne levere helhetlige løsninger på tvers av land. Det er også veldig praktisk for oss å ha ett kontaktpunkt å forholde oss til i BDO, og som enkelt kan skalere opp, sier Aleksander Utby Tønnessen, Group Finance Manager i Questback.

Han legger til at han også ser potensiale for å revidere og videreutvikle de interne støttesystemene i Questback med hensyn til effektivisering og rapportering.

– Jeg føler meg trygg på at vi vil se gode resultater av dette samarbeidet. Vi er takknemlige for jobben gjengen på BDO Digital har lagt ned på Salesforce/Xledger-løsningen vår, samt Xledger og dataflyten for øvrig, og ser frem til veien videre, sier Tønnessen.

–Vi skal dekke Questback sine behov både i dag og i fremtiden, her leverer vi skreddersøm. Det er viktig for oss at kundene får de løsningene som passer best for dem, sier Ystgaard Tjemsland.