Velkommen til Sandefjord

Velkommen til Sandefjord

BDO mobiliserer i Vestfold, og de ansatte kan nå invitere kundene sine til flotte nye lokaler på Tassebekk. Nærmere 40 medarbeidere flytter inn i det splitter nye bygget, som er sentralt plassert i fylket.  

Bilde: Ingrid Lønmo Cappelen, revisor i BDO i Vestold, og Roger Telle-Hansen, leder for region Stor-Oslo, klippet snoren.

- Det er en stor gjeng dyktige ansatte som er klare for mer moderne lokaler, smiler fungerende kontorleder Karl-Ludvig Mauland.  

BDO i Vestfold er tett integrert med spesialistmiljøene i Oslo, noe Mauland mener vil gi bedre tjenester til kundene. I tillegg er Vestfold et område med blomstrende samfunns- og næringsliv, og BDO rigger nå for å møte utviklingen på en best mulig måte.  

- Vi følger næringslivet tett og er godt posisjonert for å møte konkurransen og gi kundene den hjelpen de ønsker og trenger, sier Mauland.  

Kontoret på Tassebekk vil samle medarbeidere fra de tidligere kontorene i Tønsberg og Larvik, noe som blir ett steg videre etter at Vestfold ble samorganisert med Stor-Oslo tidligere i år.  

- Alt i alt er vi enormt fornøyd med både prosessen og resultatet, og tilbakemeldingene så langt er over enhver forventning, konstaterer en fornøyd Mauland.  

Fredag 1.desember ble snoren klippet i lekre lokaler på Tassebekk. Allerede 5.desember inviterer BDO Vestfold til seminar i de nye lokalene, og tar da for seg når og hvorfor man bør bruke IT-systemet Business Central.  Noen dager senere, 12.desember, blir det seminar om årets Bygg- og Anleggsanalyse.  

Den nye adressen vil være Tassebekkveien 354. Hjertelig velkommen!  

Du finner mer informasjon om det nye kontoret i Vestfold her.