– Tydelige mål er vesentlig for å lykkes

– Tydelige mål er vesentlig for å lykkes

Møt våre nye partnere: Lena Tømmerdal startet i BDO som regnskapskonsulent i 2014, og har siden jobbet seg opp og frem til at hun nå tar plass ved partnerskapets bord.

Som partner er Lena Tømmerdal spesielt fokusert på å forbedre kundesentreringen i BDO.

- Jeg startet 11. august 2014 som regnskapskonsulent, det som i dag er Associate Business Services. Jeg har hele tiden hatt et ønske om å bidra og utvikle meg, og var åpen om mine ambisjoner allerede i første møte med BDO, forteller Lena.

Drivet i henne og ønsket om egen utvikling førte til at hun raskt klatret i gradene. I slutten av 2017 tok Lena et stort skritt videre i karrieren ved å søke om autorisasjon som statsautorisert regnskapsfører, og ble forfremmet til seniorkonsulent. Dette var bare begynnelsen på hennes ledelsesreise.

- Sommeren 2019 fikk jeg muligheten til å gå inn som «Kvalitetsansvarlig Business Services MidtNord», og gikk med det også inn i ledergruppe Business Services Trondheim. I 2021 ble jeg teamleder for ett av regnskapsteamene, fikk personal- og porteføljeansvar, mimrer Lena.


Ny fase som partner

Bekreftelsen på Lenas harde arbeid og dedikasjon kom da hun ble utnevnt til avdelingsleder i april 2022. Det ledet veien videre til forfremmelse som partner. En rolle hun er absolutt klar for.

- Jeg tenker at det er på tide at min kompetanse er representert i partnerskapet for Business Services. Det er for meg en anerkjennelse av det jeg og folkene her holder på med, og en god bekreftelse på at den delen av virksomheten vår er viktig, sier Lena om sin nye rolle 

Som partner er Lena spesielt fokusert på å forbedre kundesentreringen i BDO.

- Akkurat nå tror jeg at jeg kommer til å være mest opptatt av hvordan vi kan sette kunden enda mer i sentrum. Vi har en enorm kompetansebredde, som både kunder og ansatte kan dra nytte av. Vår økonomi handler om å ha fornøyde kunder som betaler for tjenestene våre, og det gjør vi aller best når ansatte kjenner på å være i utvikling, lykkes sammen med andre og levere godt til kundene våre, sier hun.


Lederskap og vekst 

Den iboende motivasjonen hos Lena er muligheten til aktivt å forme fremtidens regnskapsleveranser, for å skape større verdi både for kunder og for BDO-kolleger. I en verden hvor både interne forhold og eksterne omgivelser er i konstant endring, er forventningene fra både kunder og ansatte stadig økende. Denne dynamikken i krav og forventninger er en sterk drivkraft for henne.

- Jeg drives av det å lykkes. Jeg er opptatt av å sette mål både for meg selv og sammen med andre, og tiltak for å jobbe strukturert mot disse. Når vi har fokus på hva vi ønsker å oppnå og hvorfor, gir vi jobben vår større verdi og mening, og det ønsker jeg at alle skal kjenne på, sier Lena.


Snekring og sommerprosjekter 

Når Lena ikke styrer regnskapsskuta i Trondheim, er hun mamma til tre fotballglade barn og ivrig hundeeier. I tillegg er hun en kreativ sjel, som gjerne bruker sommeren til å snekre og bygge på hytta.

- Jeg er mamma til tre aktive fotballbarn, i alderen 7 til 12 år, så det meste av fritid brukes på fotballbanen. Akkurat nå har vi også tre fuglehunder, Ronja og de to valpene hennes. Ellers er jeg ganske kreativ av meg, og bruker å ha et sommerprosjekt, i fjor lagde jeg en utestue på hytta og har store planer om å gjøre det samme hjemme denne sommeren, sier hun.