- Det er som en stor familie her

- Det er som en stor familie her

Chantal Pauleen Olsen begynte i BDO i desember 2017. Etter et par år borte, har hun nå funnet veien tilbake til selskapet hun kaller sitt andre hjem.

Chantal, eller «Chantel» som hun foretrekker å bli kalt, jobber som revisor i BDO Bergen. Hennes lidenskap for revisjon kommer tydelig frem når hun beskriver arbeidet sitt.  

- Vi får utrolig mye bransjekunnskap, sier Chantal med et smil.  

- For å revidere et selskap må vi forstå hele verdikjeden. Det er annerledes å revidere et selskap innenfor bygg og anlegg enn innenfor industri eller handel, sier hun.  

Den varierte innsikten og de mange kundemøtene gjør hverdagen som revisor spennende for henne. Det å dykke ned i komplekse problemstillinger gjør hverdagen både variert og givende. 

- Det er gøy å komme ut til kunden der de er. Kombinasjonen av å jobbe med tall og lovverk syns jeg også er veldig gøy og spennende. 

Hjemkomst med åpne armer 

Chantal startet sin karriere i BDO i 2017, og valgte å komme tilbake etter et par år ute. Det til stor glede for både kolleger og klienter. 

- Det er utrolig fine folk her, og muligheten til å påvirke min egen karriere er stor, sier hun.  

- Det skjer utrolig mye spennende i selskapet. Det gjør at det er masse spennende å være med på, og at jeg kan kombinere min rolle som revisor med andre ting, som for eksempel markedsarbeid, som jeg synes er veldig kjekt. 

Den gode kulturen i BDO er en av grunnene til at Chantal føler seg hjemme.  

- Det er en utrolig fin gjeng her, en skikkelig familiefølelse. Vi heier på hverandre og jobber på tvers av tjenesteområdene. Jeg kan like gjerne spise lunsj med en på advokat som en på revisjon, sier hun.  

En solstråle

Chantal beskriver seg selv som både profesjonell og leken.  

- Jeg tar jobben min alvorlig, men jeg er også første person til å le og tulle når anledningen byr seg, sier hun.  

Kollegene beskriver henne som en solstråle, alltid klar med en oppmuntrende kommentar eller en hjelpende hånd. 

- Jeg kan være veldig profesjonell, seriøs og fokusert, men samtidig veldig tullete og glad i å ha det gøy, forteller hun. 

Når hun ikke er på jobb, finner Chantal roen i naturen, enten det er på fjelltur eller en joggetur mens hun lytter til favorittmusikken eller en inspirerende podkast. Hun er glad i fine klær og liker å kle seg fint - men er opptatt av at klærne skal være komfortabel men samtidig tidløs. 

Gleder seg til fortsettelsen

Med et blikk mot fremtiden er Chantal entusiastisk om BDOs planer om vekst og utvikling. 

- Det skjer masse spennende de neste årene. Vi skal doble antall ansatte, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun entusiastisk.  

For Chantal føles det virkelig som å komme hjem igjen, noe mannen hennes også merket da hun kom tilbake til BDO: 

 - Nå er du faktisk hjemme igjen, sa han.


Nysgjerrig på mulighetene hos BDO? Les mer på våre karrieresider her.