Fra revisormedarbeider til partner i BDO

Fra revisormedarbeider til partner i BDO

Møt våre nye partnere: Stian Johansen startet som revisormedarbeider i 2016, rett etter å ha fullført siviløkonomstudiet. Åtte år senere har Stian nådd målet om å bli partner i BDO, en posisjon han trer inn i med stor entusiasme og forventninger. 

Å bli partner i BDO var en del av Stians Johansens utviklingsplan de siste fire årene.

Stians reise i BDO begynte da han fikk et uventet jobbtilbud mens han satt på avslutningsseremonien for studiene. 

- Jeg begynte i BDO i 2016, og startet da som revisormedarbeider. Jeg begynte rett etter studiene, og fikk faktisk telefon fra BDO med jobbtilbud når jeg satt på avslutningsseremonien for siviløkonomstudiet for ganske nøyaktig 8 år siden, mimrer Stian.  

Han husker fortsatt den spennende tiden i august 2016, da han deltok på CAMP BDO i Kitzbühel.  

- Det var to fantastiske uker, som jeg fortsatt har veldig gode minner fra i dag. 

Stians tidlige erfaringer med regnskap før studiene hjalp ham å raskt tilpasse seg og ta ansvar på Harstad-kontoret, hvor han blant annet ble digitaliseringschampion.  

- En av de første arbeidsoppgavene jeg satt med var å skanne inn gamle kundemapper fra ringpermer i en nedstøvet kjeller. Vi har heldigvis tatt noen steg opp derfra, sier Stian og ler. 


Motivasjon og visjon som partner

Å bli partner i BDO var en del av Stians utviklingsplan de siste fire årene.  

- Det er noe jeg har hatt i utviklingsplanen min de siste fire årene, så er sånn sett veldig gøy å få muligheten. Jeg trives med ansvar, og liker hele tiden å utvikle meg videre.  

Som partner er Stian spesielt opptatt av å utvikle menneskene rundt seg.  

- Vi skal jo sette folk først i ny forretningsstrategi, og det mener jeg er det viktigste for å lykkes i årene fremover. 

Stians styrker som leder har blitt tydelig anerkjent i årlige evalueringer, og han ønsker å bruke disse egenskapene til å bidra positivt i partnerrollen.  

- Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på meg selv som leder i de årlige lederevalueringer de siste årene, noe som er veldig hyggelig og gjør meg stolt. 


Livet utenfor BDO

Når han ikke utformer fremtiden for BDO, finner Stian tid til å være pappa for sin seks år gamle datter, Iben.  

- Først og fremst er jeg pappa for Iben på 6 år, så jeg forsøker å få så mye tid med henne som jeg kan, sier Stian.  

Han holder seg aktiv med løping, deltar i løpskonkurranser, og prøver å balansere en travel karriere med personlige interesser og familieliv. 

Stian Johansen representerer det beste av hva BDO tilbyr – en leder som ikke bare er dypt engasjert i sin profesjonelle rolle, men også en som verdsetter og prioriterer personlig vekst og familie. Hans historie er en inspirasjon for både nåværende og fremtidige kolleger.