Legger lista enda høyere

Legger lista enda høyere

Dennis Sjøgren (36) har løftet BDOs lønnstjenester til nye høyder. Nå har han rykket opp som partner, og det betyr at han legger lista enda høyere.

Dennis Sjögren er helt fersk partner i BDO. (Foto: Sindre Lien Rildå / BDO)

- Da jeg startet i BDO i 2018, var våre lønnstjenester egentlig et område som ikke var særlig prioritert. Det var dårlig lønnsomhet og veksten man ønsket hadde ikke kommet, sier Dennis. 

Han har lang erfaring innen lønn, og har tidligere jobbet hos ECIT Services og Schibsted. Dennis sitt engasjement rundt fagområdet gjorde at vinden snudde ganske kjapt i BDO. 

- Lønn og lønnstjenester har hatt god vekst og økt lønnsomhet. I 2018 omsatte vi for 8 millioner kroner, i år har vi budsjettert med en omsetning på 59 millioner kroner og har fire lønnsteam med totalt 30 ansatte, sier han. 

Han har vært en viktig driver i dette, gjennom ulike roller i Business Services de seks siste årene. Nå belønnes hans innsats, og han rykket opp som partner 1. juli i år. 


Elsker folk først

Dennis tror at han nå blir partner på grunn av hans evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger, at han er løsningsorientert og at han er en god sparringspartner når det kommer til å utvikle organisasjoner, leveranser eller system.

- Jeg ønsker å bruke partnerskapet til å promotere BDO som primær lønnsleverandør både for våre kunder og potensielle kunder. I dag finnes det ikke en go-to leverandør av lønnstjenester, og den posisjonen ønsker jeg at BDO skal ta, sier han. 

Han legger til at det også er viktig for ham å bidra til at BDO når sine strategiske målsetninger, og at han er en leder som er tett på både medarbeidere og kunder. 

- Jeg elsker at BDO setter folka først i forretningsstrategien, og jeg bruker det aktivt i mitt lederskap, sier han.


Vet aldri hva dagen bringer

Hjemme har Dennis en kone og tvillinggutter på ni år. 

- Når jeg er med familien, skal jeg ikke tenke på jobb. Det er lettere sagt enn gjort, men jeg er blitt mye bedre på det, sier han. 

Dennis legger til at kvalitetstid er blitt viktigere og viktigere.

- Jeg er veldig opptatt av at jeg skal få nok tid med dem, og være tett på. Jeg har en regel om at jeg hver dag spiser frokost med barna, og lager en fin morgen. Da har vi alle fått en god start på dagen. Du vet aldri hva dagen bringer av hendelser og humør, men da har vi allerede litt kvalitetstid i banken, avslutter han.