Ny kontorleder for BDO Asker og Bærum

Ny kontorleder for BDO Asker og Bærum

I 10 år har Anders Lausund vært partner i BDO. Den erfaringen kommer godt til nytte når han overtar ansvaret for BDO Asker og Bærum og sikter seg inn mot vekst. 

Anders Lausund er ny kontorleder for BDO Asker og Bærum.

− Førsteinntrykket er at her er det veldig mange flinke ansatte og partnere, med stort engasjement for å sette folk først og drive utviklingsarbeid, sier Lausund, som nå er på plass i kontoret på Sandvika som teller 39 ansatte.


Setter folk først

Lausund har lang fartstid i BDO og vært innom en rekke lederroller i selskapet. Fra tidligere har han blant annet vært interimsleder for revisjon i Vestfold, og vært tett tilknyttet bransjearbeidet innen fornybar-segmentet. Nå står Asker og Bærum for tur.  

− For utenom å levere på BDOs overodnede mål, skal vi sette folk først. Vi skal ha et miljø der tilbakemeldinger er en naturlig del av arbeidsdagen. Så gjelder det å gjøre arbeidet steg for steg. Vi skal prioritere godt og følge slagplanen vi har lagt, forteller Lausund.

Skal kontoret levere på målene de har satt seg, er Lausund avhengig av å få inn flere ansatte. 

− Vi har et mål om å ansette 15 revisorer de neste tre årene. På den måten skal vi levere et større tjenestespekter for kundene våre. 


Fortsetter jakten på større kunder

Foruten om å rekruttere, er et av de første grepene Lausund vil gjøre å strukturere markedsarbeidet.

− BDO skal være relevante både for (de største) SMB og større virksomheter. Vi i Sandvika har et godt samarbeid med Oslo-kontoret, og det nyter våre kunder godt av. I tillegg har jeg tro på å gi ansvar, folk har en tendens til å vokse og utvikle seg i tråd med ansvarsområdene de får, sier den ferske kontorlederen før han avslutter:

− Nå går vi inn i en spennende tid med vekstambisjoner, rekruttering og utvikling av medarbeidere, dette gleder jeg meg til!