Ny leder for Consulting i SørVest

Ny leder for Consulting i SørVest

Nå har vi gleden av å presentere Jan-Petter Abelsen som ny leder for Consulting i SørVest.

Jan-Petter Abelsen, leder for  BDOConsulting i SørVest.

BDO i region SørVest har siden 2017 bygget opp et konsulentmiljø med rådgivere stasjonert både i Bergen og i Stavanger. Dette arbeidet har vært ledet av Thomas Lidsheim, som etter syv år i førersetet har sluttet i BDO.

Jan-Petter Abelsen har bred erfaring fra ledende selskaper som EY Advisory, KPMG, PwC Consulting, DNB, og ikke minst som partner og leder for Forretningsutvikling i Karabin. Gjennom sin karriere har Jan-Petter etablert seg som en fremtredende figur i konsulentbransjen.

Godt førsteinntrykk av BDO

– Jeg trives svært godt med å bygge og utvikle selskaper som jeg har jobbet i. BDO er et solid selskap med et kjempestort potensial. Da jeg ble kontaktet av regionleder Stig Are Lauvnes, ble jeg raskt overbevist om å bli en del av reisen som BDO nå står overfor. Det frister å sette ny kurs og bevege oss inn i både kjente og ukjente farvann, sier Jan-Petter.

Jan-Petter har allerede dannet seg et førsteinntrykk av BDO i SørVest.

– Jeg har allerede møtt mange hyggelige og dyktige folk i Bergen og Stavanger. Vi er opptatt av å være tett på eiere og ledelse, bygge nære relasjoner til disse, og vi har fokus på å skape verdier for kundene våre. I dette landskapet skal vi styrke vår posisjon, sier Jan-Petter.

Satser på ytterligere vekst

Han er ambisiøs på vegne av Consulting, og har allerede startet jakten på erfarne konsulenter som brenner for å bygge et solid rådgivningsmiljø. 

– Vi satser spesielt på strategi- og forretningsutvikling, virksomhetsforbedring og CFO-tjenester. For tiden er vi ute med stillinger på alle disse fagområdene, sier Jan-Petter.

Partner og regionleder Stig Are Lauvnes er svært fornøyd med å få ombord en ny leder for Consulting i SørVest.

– Jeg kjenner Jan-Petter som en anerkjent kapasitet med mer enn 22 års erfaring innen finans, management consulting, ledelse og styrearbeid. Han vil bringe en uvurderlig dybde av kunnskap og innsikt til vårt team. Hans bidrag som gjesteforeleser ved NHH på feltet Management Consulting og hans engasjement i Bergen Næringsråds ekspertgruppe for strategiske rådgivere, understreker hans engasjement og påvirkning i bransjen, sier Stig Are.

Jan-Petter vil, utover å lede Consulting i regionen, bli en del av regionledergruppen i SørVest og ha kontorsted Bergen.

– Med hans ledelse ser vi frem til å styrke BDOs posisjon som en fremtredende og respektert aktør innen management consulting i regionen, sier Stig Are.

Både en regional og nasjonal ressurs

Morten Thuve er partner og leder for Consulting i BDO Norge. Morten kjenner godt til Jan-Petter fra deres felles fortid i EY Advisory. Han er begeistret over å få ham som kollega igjen.

– Jan-Petter har en imponerende merittliste fra ledende konsulentselskaper og er en sentral skikkelse i konsulentbransjen på Vestlandet. Han vil bli en viktig ressurs for region SørVest, men også for vårt tjenesteområde nasjonalt som en sentral ressurs i ledergruppen, sier Morten.