Vær obs på revisorsvindel

Vær obs på revisorsvindel

BDO er blitt gjort oppmerksom på svindelforsøk blant våre kunder. Revisorsesongen er i full gang, og da dukker vinningskriminelle raskt opp.
Ved slike svindelforsøk blir gjerne nøkkelpersoner i bedriften oppringt av kriminelle som hevder å være revisor, annen samarbeidspartner eller leverandør, med det formål å få deg til å oppgi private passord eller BankID. Du kan også bli oppfordret til å oppgi e-post for å signere falske dokumenter. Vi kjenner til flere tilfeller der kriminelle har utgitt seg for å være fra BDO eller en av våre konkurrenter. En mulig inngang kan være en henvisning til en nylig endring eller registrering i Brønnøysundregistrene. 

Vi i BDO innhenter aldri slik informasjon over telefon. Vi ber heller aldri om å få tilsendt personlig innloggingsinformasjon på e-post eller SMS. Vi ber deg derfor være ekstra oppmerksom på denne typen henvendelser. 

Har du spørsmål eller mistanke om potensielle svindelforsøk der avsender har utgitt seg for å være fra BDO? Ta direkte kontakt med din kundekontakt.