Risk Advisory Services

Kontrollere og styre risiko

Det handler om å best kunne posisjonerer seg for å håndtere usikkerhet

Risikostyring handler om hvordan virksomheter kan posisjonerer seg og håndterer usikkerhet. BDO har lang erfaring med å hjelpe virksomheter med dette. Våre rådgivere har solid kompetanse og lang erfaring, blant annet fra politiet, Økokrim og Kripos. Dette er med på å gjøre BDO til et av landets ledende fagmiljøer på compliance og gransking. 

Våre tjenester inkluderer
    • Compliance og forebyggende: Våre kompetente rådgivere har lang erfaring og kan bistå deg med problemstillinger knyttet til antihvitvasking, antikorrupsjon, bakgrunnsundersøkelser, personvern, aktsomhetsvurderinger og forebyggende tjenester.
    • Sikkerhet og risikostyring: Våre rådgivere bistår deg i problemstillinger knyttet til IT-risiko, informasjonssikkerhet, IT-revisjon, sikkerhet og beredskap og internrevisjon.
    • Granskning og hendelser: BDOs rådgivere kan bistå i problemstillinger knyttet til granskning, varsling og digital etterforskning.Digitale verktøy

Risikokompasset

Få kontroll på din leverandør- og kunderisiko

Les mer >

Relasjonsanalyse

IntegrityScan - Relasjonsanalyser fra BDO

Les mer >


Process Mining

Verktøy for å identifisere avvik, flaskehalser og ineffektive prosesser

Les mer >


SAF-T

Vi bistår deg med alt fra løpende rådgivning til prosjektledelse

Les mer >
Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.