Compliance og forebyggende tjenester

BDO bistår innen compliance og forebygging

Våre rådgivere har solid kompetanse og lang erfaring, blant annet fra politiet, Økokrim og Kripos. BDO er et av landets ledende fagmiljøer på compliance og gransking.

Les mer om hvordan vi kan bidra under.

To menn jobber

Antihvitvasking

Bekjempelse av hvitvasking og terrorfinansiering er et samfunnsansvar vi alle må ta på alvor. Vårt mål er å gi våre kunder en praktisk tilnærming til ulike behov eller problemstillinger. Slik sett kan vi bidra til å gjøre virksomheten “compliant”. Ikke bare på papiret, men også i form av konkrete tiltak for å bekjempe hvitvasking og terrorfinansiering.
LES MERchevron_right
Person skriver på data

Antikorrupsjon

BDO har lang erfaring med forebygging av korrupsjon og økonomisk kriminalitet. Vi utfører flere typer oppdrag for våre kunder.
LES MERchevron_right
To menn jobber

Bakgrunnsundersøkelser

Skal dere rekruttere nye medarbeidere eller inngå samarbeid med et nytt selskap? Vi gjør alt fra enkle bakgrunnssjekker av potensielle ansatte til omfattende vurderinger av mulige samarbeidspartnere. Formålet med bakgrunnssjekk er å redusere risiko knyttet til eksempelvis omdømme eller integritet før dere etablerer en ny forretningsforbindelse eller rekrutterer en ny leder/medarbeider.
LES MERchevron_right
Person snakker i telefon

Personvern

EUs personvernforordning (GDPR) stiller strenge krav til virksomheters behandling av personopplysninger. Brudd på reglene kan føre til omdømmetap, anmeldelse, erstatningsansvar, samt overtredelsesgebyr fra Datatilsynet. BDOs personvernteam har bred erfaring med å bistå både private og offentlige virksomheter med personvernrettslige spørsmål. Personvernteamet består av jurister som arbeider med personvern til daglig. ​
LES MERchevron_right
Personer i møte

Aktsomhetsvurderinger

Den nye Åpenhetsloven fra 2021 setter strengere krav til virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. BDO har erfarne rådgivere knyttet til bærekraftig arbeidsliv og menneskerettigheter, og kan hjelpe dersom dere behøver kompetanse for å få oversikt over hva dere må gjøre og oppfylle målsetningen deres knyttet til Åpenhetsloven.
LES MERchevron_right
Personer i møte

Forebyggende tjenester

Et bærekraftig arbeidsliv forutsetter anstendige arbeidsforhold i egen virksomhet og i leverandørkjeden. BDO bistår med etablering og drift av varslingstjenester, identifisering av tredjeparters integritetsrisiko, forebygging av korrupsjon og etterlevelse og kontroll av operasjonell risiko.
LES MERchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.