Sikkerhetstesting

Avdekk dine sårbarheter før de utnyttes av andre

Identifiser dine sårbarheter med sikkerhetstesting

Visste du at tjenester som web-, e-post og fjernpåloggingstjenester utsettes for angrepsforsøk og datainnbrudd daglig? Ved bruk av de samme verktøyene og metodene som dagens datakriminelle benytter, simulerer våre ‘etiske hackere’ cyberangrep for å avdekke sårbarheter i din virksomhet.

Vi bistår med sikkerhetstesting av din bedrift:

 • Avdekket tekniske, menneskelige og organisatoriske sårbarheter
 • Redusert risiko for industrispionasje, ID-tyveri, informasjonstyveri, direktørsvindel, løsepengevirus og andre hendelser som kan påføre virksomheten og den enkelte medarbeider store verditap
 • Bedre beslutningsgrunnlag for effektivt å kunne håndtere cyberrisiko
 • Økt sikkerhetsbevisstheten blant de ansatte
 • Trent opp eget IT-personell i deteksjon og håndtering av målrettede dataangrep

Hva er sikkerhetstesting?

Sikkerhetstesting består av en rekke effektive metoder for å få testet motstandsdyktighet mot dataangrep. Gjennom sikkerhetstesting kan du få avdekket både tekniske og menneskelige sårbarheter som kan utgjøre en risiko for virksomhetens omdømme, økonomi og operative evne. I tillegg bidrar sikkerhetstesting til å styrke bevisstheten om informasjonssikkerhet i organisasjonen.

Etter at en sikkerhetstest er gjennomført, vil dere få en detaljert forklaring på testresultatet, samt konkrete anbefalinger til sikkerhetstiltak tilpasset virksomhetens behov og det aktuelle risikobildet. 

Test sikkerheten i din virksomhets tekniske systemer

 • Sårbarhetsskanning – undersøk i hvilken grad deres tjenester, datamaskiner og nettverk har «typiske» sårbarheter som kan utnyttes fra Internett 
 • Penetrasjonstesting – undersøk motstandsdyktigheten mot avanserte eksterne og interne angrep. Vi kan simulere angrep både fra utsiden gjennom internett, og fra innsiden av virksomhetens lokale IT-systemer og nettverk
 • Webapplikasjonstesting – test sikkerheten i utvalgte applikasjoner og nettsider

Test hvor sårbare dere er for sosial manipulasjon

Vi tilbyr også tester som benytter sosial manipulasjon for å avdekke menneskelige sårbarheter og dermed redusere sannsynligheten for at ansatte lures til å utføre handlinger som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Vi tilbyr:

 • Nettfiskekampanje – øk ansattes evne til å identifisere og håndtere ondsinnede e-poster igjennom en kombinasjon av e-læringsmoduler og fiktive e-postangrep.
 • Nettfiskeøvelse – motta et fiktivt e-postangrep for å teste hvor mange som lar seg lure til å klikke på ondsinnet lenke og åpne vedlegg
 • Fysisk penetrasjonstest – test hvor enkelt uvedkommende kan få tilgang til deres lokaler, for deretter å kunne «plante» programvare som muliggjør fjernstyring av maskiner og systemer

Kom i gang med sikkerhetsarbeidet – bestill en innledende sårbarhetsskanning!

Sikkerhetstesting er viktig for å avdekke sikkerhetsfeil og sårbarheter. Men hva slags test er hensiktsmessig for din virksomhet? 

Er du usikker på hva din virksomhets behov er, anbefaler vi å innlede med en enkelt sårbarhetsskanning. Etter skanningen vil du få en detaljert rapport med konkrete anbefalinger til sikkerhetstiltak som vil kunne danne et beslutningsgrunnlag for eventuell videre testing og sikkerhetsarbeid.

Ta kontakt

Ønsker du å bestille, eller har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.