Granskning og hendelser

BDO bistår innen granskning og hendelser

Granskning, varsling og digital etterforskning er noen tjenester vi i BDO kan bistå deg med.

Les mer om tjenestene våre under.

To personer jobber sammen

Granskning

Gransking handler om å kartlegge fakta og benytte innsikten i videre beslutninger. Undersøkelser som systematisk metode benyttes i mange ulike sammenhenger, og vil være nyttig når det handler om å avklare hva som har skjedd og beskrive mulige ansvarsforhold.
Les merchevron_right
Kvinne viser noe på mobil

Varsling

Det å varsle er å si ifra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. En velfungerende varslingsordning gir lojale medarbeidere en nøytral kanal for å informere når noe er galt. En varslingsordning er blant de mest virkningsfulle tiltakene din virksomhet kan iverksette for å unngå misligheter og irregulære forhold.
Les merchevron_right
Datamaskin og kaffekopp

Digital etterforskning

Digital etterforskning, også kjent som dataetterforskning og digital forensics, omfatter bruk av tekniske og vitenskapelige metoder for å sikre, analysere og bevare elektroniske bevis i forbindelse med kriminalsaker, sivile tvister eller sikkerhetsbrudd. Målet er å identifisere, rekonstruere og forstå hendelser eller handlinger som involverer digitale enheter og systemer.
Les merchevron_right

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.